Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 15)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
paulinax31x

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Paź 25, 2008 1:57 pm    Temat postu: luteina a ciąża Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

biorę od 3 dni luteinę bo mam nieregularny okres ostatnio miałam od 21 do 25 sierpnia a wcześniej to dopiero gdzieś w maju... wczoraj kochaliśmy się. wszedł we mnie pare razy ale za każdym razem wycieraliśmy go do sucha i wtedy wchodził. bo słyszałam ze jak z członka facetowi wydostaje się sluzowaty płyn tam mogą się znajdować plemniki boje się ze mogło dojść do zapłodnienia:( ale wytrysku nie było oczywiście. Jestem zaniepokojona. Proszę o pomoc z góry dziękuję Sad

przyłączyłam do tematu specjalnego. emilka
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nowicjuszka
Supermoderator

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Sob Paź 25, 2008 6:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ewelinka1987 przede wszystkim nie wolno się denerwować...stres tu nie pomaga.wręcz odwrotnie.i głowa do góry na pewno w końcu się uda tylko nie możesz się tym zadręczać.moja kuzynka tez miała problemy z zajściem w ciążę.wszystkie testy wychodziły negatywne miesiączki miała normalnie terminowo, aż pewnego dnia przy rutynowej kontroli u gina okazało się że jest w 5 miesiącu ciąży...także trzymam kciuki żeby się udałoSmile
Powrót do góry
Madzix

PostWysłany: Nie Paź 26, 2008 10:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej Wam kobietki:)
u mnie sprawa wygląda tak: odstawiłam tabletki 2października, od tamtej pory wspolzyjemy bez zabezpieczenia, ale M. konczy na zewnatrz. Tylko zanim skonczy to... 3-4 razy sie powstrzymuje zeby nie skonczyc w srodku i robi to takze w srodku, dopiero za 4razem checi wytrysku wychodzi ze mnie i konczy na zewnatrz.
Czy gdy facet powstrzymuje sie tyle razy- może dojść do zapłodnienia?
Na razie czekam na okres, tylko nie wiadomo jak to jest po skonczeniu tabletek. Powinnam go dostać za tydzień, ALE...zwykle tydzien przed okresem zaczynaly bolec mnie piersi- jak na razie nic. Tylko czuje obecnosc podbrzusza- nie wiem jak to nazwać, bo to nie jest ból ani nic, tylko jakby takie wypełnienie, i od 2dni czuje mokro w majteczkach, leci mi coś, ale nie wiem co.
Współżyliśmy 3paź i od tamtej pory mniej wiecej 3razy w tygodniu
Powrót do góry
Ewelinka1987

Wysłał podziekowań: 2

PostWysłany: Nie Paź 26, 2008 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nowicjuszka to znaczy ze Twoja kuzynka miała miesiączke w czasie ciązy dlatego nie wiedziała że jest??
Powrót do góry
krysia123

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 12:37 am    Temat postu: kiedy sa dni plodne Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kiedy sa dni płodne

Ostatnio zmieniony przez krysia123 dnia Sro Paź 29, 2008 8:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 10:20 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tuz przed okresem sa dni niepłodne. jak długie masz cykle? wytrysk byl w srodku?

Powrót do góry
maniusia123

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 11:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam ludziska:) Mam pytanie bo sama już nie wiem co sie dzieje. Otóż...Ostatnio okres mialam1-4 paż. Na drugi dzien od rozpoczecia okresu zalozylam plasterek EVRA. 8 dnia zmienilam plaster i wtedy kochalam sie ze swoim chlopakiem(oczywiscie skonczyl we mnie) .Za 3 dni sciagnelam plaster i juz nie zalozylam. po 11 dniach znowu dostalam krwawienie z tym ze nie bylo takie jak zwykle przy okresie. Bylo tego dosyc malo i trwalo to jakies 5 dni...pozniej przez jeszcze 3,4 byly takie beżowe plamki. Od jakiegos poltora tygodnia zle sie czuje nie moge jesc nie dobrze mi, jak juz cos zjem to minimalne ilosci bo zaraz mi niedobrze. Do tego mi slabo i troche bola mnie jajniki. Nie mam kompletie apetytu. Schudlam okropnie. Boje sie ze plaster mogl nie zadzialac albo cos zrobilam zle podczas jego stosowania i moge byc w ciazy..Mam takie gesty żółtawy śluz od dluzszego czasu. Nigdy tak nie mialam. Dodam ze w ostatnim czasie od praiwe pol roku zyje w ogromnym stresie. Myslicie ze moge byc w ciazy?
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 12:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A dlaczego nie zalozylas trzeciego plastra? Teraz ciazko cokolwiek powiedziec, bo hormony mogly jeszcze byc w organiznie a moglo juz ich nie byc. Jesli minelo juz 12 dni od stosunku to zrob test ciazowy
Powrót do góry
asik2704

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 4:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

WITAM. Mam taki problem. zacznę może że mam bardzo nieregularne miesiączki. Brałam tabletki antykoncepcyjne novinette i kochałam sie wtedy z mężem, po zaprzestaniu brania tabletek dostałam okres i to dość obfity, teraz juz tych tabletek nie biorę, od ostatniej miesiączki minęło 31 dni, boli mnie brzuch, krzyż - czy jest możliwe że zaszłam w ciążę? brzuch mnie już boli od jakichś 5 dni. Czy to prawda, ze jesli po przerwaniu brania tabletek wystąpiła miesiączka to ciąża jest wykluczona?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 5:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale czy po odstawieniu tabletek miałaś jakieś sytuacje, w których mogłoby dojśc do ciąży?
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 4 z 41