Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 15)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
r1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Gru 27, 2008 10:48 pm    Temat postu: zapytanie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje bardzo za pomoc Very Happy a czy są one niepłodne jezeli ona ma nieregularny okres?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Blanka >>

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 12:26 am    Temat postu: mam ważne pytanie!!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

BARDZO PROSZE O SZYBKĄ I ŻETELNĄ ODPOWIEDŹ!! czy na określenie dni płodnych i nipłodnych najlepsza jest metoda mierzenia temperatury ?? Czy mógłby mi ktoś dokładniej wytłymaczyc jak to robic i przez jaki czas żeby mieć pewność kiedy można bezpiecznie uprawiać stosunek ?? Z góry dziękuję!
Powrót do góry
fk89

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 1:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to ja już sama nie wiem ,od myślenia tylko kręci się w głowie .Mam tak nieregularny okres że aż śmiech ,dla przykładu :
5 czerwiec
20 sierpien
29 wrzesien
18 listopad
A teraz oczekuje pokornie .
Już minęło 72 godziny od stosunku więc pozostaje mi mieć nadzieje że "głupi ma szczęście" a za tydzień kupię test .
Dziękuję za cenne informacje .
Powrót do góry
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 2:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fk- a nie prościej się zabezpieczyć?
byłaś u ginekologa?
długo już miesiączkujesz?
takie nieregularne cykle to nie jest coś normalnego.
może warto przejść się do lekarza i sprawdzić czy wszystko ok. przy okazji może poprosić o tabletki anty które wyregulują cykl.
Powrót do góry
anonymous1

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 3:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi napisał:
Spoko od tego jest to forum zeby sie dowiadywać jeśli ktoś ma watpliwości, ponadto w preejakulancie nie ma plemników a jeśli już się pojawiają to na krótko przed wytryskiem.

Ale one sa podobno albo martwe, albo maja uposledzona zdolnosc ruchu, tzn. sa niezdolne do zaplodnienia, to prawda?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 3:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nieprawda. tą informacje to chyba na wikipedii wyczytałeś ;p
flashq

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 10:16 pm    Temat postu: Szybko proszee o pomoc Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres spoznia mi sie dwa dni, czuje ze w najblizszym czasie go nie dostane(brak bolow brzucha i innych objawow ktore zawsze mi towarzysza przy okresie) brak tez innych objawow ciazy, dlaczego spoznia mi sie okres skoro zawsze mialam regularnie. przy wspolzyciu moj chlopak mial prezerwatywe, czy mozliwe zebym byla wciazy? nie pękła jestem pewna, test robilam dzisiaj po 18 i wykazało negatywnie

---temat przenosze do pokrewnego--- Pituszka
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli test wyszedl negatywny a byl robiony po planowanje miesiaczce w dodatku byla prezerwatywa, nie pekla zatem w ciazy napewno nie jestes. Okres moze spoznia ci sie np ze stresu.

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie wiem, chodzi o moja dziewczyne, siedzi i placze caly czas, boi sie i panikuje, test pokazał negatyw, nie piła nic, nie brała, prezerwatywa nie pękła, sam nie wiem co robic, jutro rano zroibmy powtorke
Powrót do góry
Zywe

PostWysłany: Nie Gru 28, 2008 10:46 pm    Temat postu: Spozniajacy sie okres .. POMOCY Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak wiec moja partnerka ma nie reg. okres :/ Ostatni miala 20.11.2008 , uprawialismy sex (stosunek przerwany.. wiem wiem.. udalo mi sie wyciagnac przed) przed tym terminem, jakies 2 tyg. moze mniej(tydzien) Pozniej juz nic , az do dnia dzisiejszego.. Okresu powinna dostac ok. 25.12.2008 (tak mi sie wydaje) Czy moze to byc ciaza ? Dodam ze niema objawow ciazowych, nic Ja nie boli...

Pozdrawiam

---- temat przenosze do pokrewnego ---- Pituszka
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 38 z 41