Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marek89
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 6:40 pm Temat postu: Czy możliwa ciąża? |
|
|
Witam!
Mam taki problem, mianowice kochaliśmy się z dziewczyną. Może wszystko od początku. Wcześniej się masturbowałem, 2x oddawałem po tym mocz i jeszcze myłem penisa mydłem i letnią wodą, ok 2h przed stosunkiem. Potem zaczęliśy się pieścić, jednak nie było aż takie erekcji żeby można było nałożyć prezerwatywę. Popieściliśmy się trochę ręką jeszcze, ustami, i wsadziłem członka do pochwy (bez zabezpieczenia), wsadziłęm go dosłownie 3-4 razy i jak pomyślałem co zrobiłem to on natychmiastowo klapnął. Dziewczyna nie ma regularnych okresów, a dzień w którym to robiliśmy był w okolicach tego dnia w którym powinna dostać okres. Czy ciąża jest możliwa?
Pozdrawiam
PS. Przy stosunku w ogóle nie doszedłem.
Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ika104
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Witam. czy możliwa jest ciąża, gdy kochałam się ze swoim chlopakiem podczas dni nieplodnych (tak wynika z kalendarzyka) z prezerwatywa ktora jak sie potem okazala byla przeterminowana dodam, że nie bylo wytrysku, a na dodatek moj chlopak ma problem z wzwodem i byl on tylko przez chwile? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
light
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 9:19 pm Temat postu: |
|
|
przeterminowana nie znaczy nie dobra, przeterminowana = wieksza mozliwosc pekniecia gumki..
P.S pytanie:
okres = brak ciazy? i czy kilka dni przed nim (okresem) = czas nie plodny?
i p.s2 jak odroznic sluz plodny od sluzu podniecenia ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 9:29 pm Temat postu: |
|
|
marek89 nie ma _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
marek89
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 10:19 pm Temat postu: |
|
|
Aha bo pisałem też już na pontonie i trochę mnie postraszyli, a tak myślałem że tam lubią chyba trochę postraszyć. Pisali że w preejakulacie mogę być jakieś plemniki (tak wiem różnie o tym piszą, ale nawet nie wiem czy doszło do jego wydzielenia), że po masturbacji mogły zostać (myłem się ale zawsze jest to ale, chyba raczej mało prawdopodobne?). Tam pisali żeby kupić antykoncepcję awaryjną, mi sie chyba jednak wydaje że nie ma potrzeby? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 12:05 am Temat postu: |
|
|
Nie ma... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasika09
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 7:04 am Temat postu: Ciąża |
|
|
Witam, mam pytanie mianowicie chodzi o to, czy możliwe jest to, ze jestem w ciąży, dostalam w piątek rano miesiączke i dzis mi się skonczyla. Nie byla ona zbyt obfita, trwała tylko 3 dni, a zwykle mam 3,4 dni (przy czym 4 dzien to juz tylko plamienia). Z moim chlopakiem nie wspolzyłam, jednakze wlozył mi on swojego czlonka, jednak trwało to krotko i szybko wyjął. Proszę o odpowiedz . Dziękuję
Przeczytaj regulamin forum. Nie zakładaj nowego tematu jeśli istnieje pokrewny. Przeniosłam do pokrewnego / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marek89
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 8:23 am Temat postu: |
|
|
I jeżeli to był nasz pierwszy raz, spokojnie możemy spać i czekać na okres ? Znaczy ona bardziej
I jeszcze dodam że powinna mieć okres, jeszcze nie dostała, i nie wiem czy miała płodne dni czy nie płodne, a to chyba ma ogramne znaczenia, w gorszym przypadku jeżeli miała płodne to dalej nie ma potrzeby stosować awaryjnej antykoncepcji? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
18renia
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 8:49 am Temat postu: |
|
|
jak ostatni stosunek miałam 13 marca a teraz 2 dni mi się miesiaczka spużnia bto czy moge być w ciązy??? dodam że miałam wtedy dni płodne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 9:42 am Temat postu: |
|
|
jesli sie odpowiednio nie zabezpieczyliscie to mozesz bycw ciazy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|