Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
xxkaskaxx
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 10:25 pm Temat postu: czy krwawienie jest konieczne podczas pierwszego razu? |
|
|
hej ja sie chcialam zapytac czy wciagu pierwszego razu jak sie ma seks, dziewczyna koniecznie musi krwawic poniewaz ja sie kochalam z moim chlopakiem i nie krwawilam i teraz moj chlopak mi mowi ze nie wierzy mi ze bylam dziewica dopoki nie zrobilam "tego" znim, a ja naprawde bylam dziewica, a teraz to mnie smuci fakt ze on mi nie wierzy czy krwawienie musi byc za pierwszym razem ? i mam troche glupie pytanie... czy moglo by sie dac jakos udowodnic mu ze to z nim mialam swoj pierwszy raz? prosze odpowiedzcie na moje pytania jezeli mozecie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mikmik
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 10:30 pm Temat postu: |
|
|
wcale nie musi być krwawienia, i wcale nie musiałaś czuć przebicia błony, to zależy od tego jaka była duża, jaka elastyczna, jaka gruba;] |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Lis 29, 2007 10:36 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z mikmik wcale nie musi wystapic krwawienie (ja np nie mialam ani ciutki krewki) ..a tak z drugiej polki to czytajac Twojego posta (wybacz ze to pisze) czy nie uwazasz ze Ty nie musisz mu nic udowadniac Jesli Ci nie ufa i nie wierzy w takich sprawach to co bedzie pozniej ale to juz tak na marginesie odbiegajac od Twojego problemu..pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lumidi
|
Wysłany: Pią Lut 01, 2008 5:28 pm Temat postu: |
|
|
u mnie tez nie było żadnego krwawienia. ale przeciez nie każda kobieta rodzi się z błoną dziewiczą po za tym, mogła być jakaś cieniutka czy coś i jak nawet juz pękła to mogło nie być krwi. poza tym, błonę można uszkodzić przy masturbacji |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Madelajn
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 2:01 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z moimi poprzedniczkami. Oczywiście, że nie musiałaś krwawić podczas pierwszego stosunku. Zależy to głównie od grubości błony dziewiczej i od Twojej budowy anatomicznej Dlatego się nie martw i wytłumacz
Twojemu chłopakowi, że krwawienie podczas pierwszego razu nie jest żadnym dowodem na to, że jest się dziewicą, bądź się nią nie jest |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Lut 02, 2008 4:23 pm Temat postu: |
|
|
U mnie też nie było krwawienia za "pierwszym" razem.
I zgadzam się z poprzednikami, wszystko zależy od budowy, grubości itp. błony. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kochana09
|
Wysłany: Pon Maj 05, 2008 9:50 pm Temat postu: |
|
|
wcale ze pierwszym razem nie musi byc krwawienia.ja akurat nie mialam kropelki...i co??i moj chlopak mi wierzy... a pozaym to wszystko zalezy jak jestes zbudowana(tam na dole)a co do twojego chlopaka powinnas z nim powaznie porozmawiac bo mysle ze tu tylko rozmowa zostala bo dowodw ze stracilas z nim dziewictwo nie zdobedzisz:(
PS.życze szczescia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sanderejszyn
|
Wysłany: Pią Sie 08, 2008 5:30 pm Temat postu: |
|
|
Ja nie krwawiłam,nic mnie nie bolało i mój partner nie czuł tego że przebił błone. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
edi82
|
Wysłany: Czw Wrz 25, 2008 3:52 pm Temat postu: |
|
|
Ja przy pierwszym razie nie krwawiłam i nie czułam bólu . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dragonette87
|
Wysłany: Sob Paź 04, 2008 1:58 pm Temat postu: Re: czy krwawienie jest konieczne podczas pierwszego razu? |
|
|
xxkaskaxx napisał: | hej ja sie chcialam zapytac czy wciagu pierwszego razu jak sie ma seks, dziewczyna koniecznie musi krwawic |
Nie musi. Ja nie krwawilam wcale.
xxkaskaxx napisał: | i teraz moj chlopak mi mowi ze nie wierzy mi ze bylam dziewica dopoki nie zrobilam "tego" znim, a ja naprawde bylam dziewica, a teraz to mnie smuci fakt ze on mi nie wierzy
i mam troche glupie pytanie... czy moglo by sie dac jakos udowodnic mu ze to z nim mialam swoj pierwszy raz? prosze odpowiedzcie na moje pytania jezeli mozecie |
Co do tego,cieta uwage zachowam dla siebie, bo zachowanie Twojego chlopaka wcale dobrze o nim nie swiadczy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|