FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gosiek25
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 10:49 pm Temat postu: Czy ktos wie przy jakich tabletkach anty. się chudnie ??? |
|
|
Od 7 m-cy biore tabletki antykoncepcyjne, na poczatku bralam Mercilon przez 4 m-ce, a teraz biore obecnie Harmonet, w tej chwili zaczelam 3 opakowanie. Jednak co najbardziej mnie martwi to to, ze przytylam przez te 7 m-cy az 10 kg, masakra, lamie sie jak patrze na siebie w lustrze.W tej chwili zaczelama cwiczyc, musze zrzucic te zbedne kg, bo zaczyna mi sie to odbijac na zdrowku, mimo to nie chce rezygnowac z tabletek, bo sa bezpieczne, ale chcialam sie Was zapytac czy moze ktos z Was poleci mi tabletki po ktorych sie nie nie tyje, a moze nawet chudnie, bylabym bardzo wdzieczna, bo byc moze mam zle dobrane tabletki. Czekam na Wasze opinie na ten temat.
Pozdrawiam Wszystkich Forumiakow:)
--------edit by drapaka-------
Prosze nie pisac całego tematu wielkimi literami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 11:25 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem powinnas sie przejsc do gina bo moze faktycznie masz zle dobrane tabletki i trzeba je zmienic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 24, 2007 12:11 am Temat postu: |
|
|
moze powinnaś faktycznie zmienić znów. teoretycznie harmonet nie powinien powodować takich skutków. ma mniejszą dawke hormonów. ale na pewno nie mozna się z tym godzić. warto szukać. czasami dopiero trafia się za trzecim, czwartym razem na tabletki odpowiednie dla siebie. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|