Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Lut 27, 2013 1:23 am Temat postu: Czy moge byc w ciazy gdy moj chlopak nie skonczyl wemnie?
Prosze prosze o jakas odpowiedz. Ja I moj chlopak uprawialismy sex w moje dni nie plodne. Uzywalismy prezerwatywy I skonczyl on w niej, aczkolwiek po jakis 15 minutach zrobilismy to kolejny raz lecz bez prezerwatywy poniewaz strasznie mnie bolalo z ( Wiem zadne wytlumaczenie) lecz nie skonczyl wemnie. Noi teraz pytanie? Czy moglam zajsc w ciaze I jakie sa szanse? A I stosunek trwal gora 5 min a potem szybko pod prysznic.. Dziekuje za odpowiedz
Powrót do góry
horak87
Wysłany: Sro Lip 24, 2013 4:42 pm Temat postu:
Jeśli się uprawia seks bez zabezpieczeń jest możliwe zapłodnienie pomimo tego ,że partner nie skończył w pochwie partnerki. W trakcie stosunku mogą wypływać śladowe ilości spermy, tego mężczyzna nie czuje. I dlatego stosunek przerywany nie jest w ogóle bezpieczny jeśli mowa o antykoncepcji.
Powrót do góry
annnaAA Spamer
Ostrzeżeń: 2
Wysłany: Wto Lip 30, 2013 10:27 am Temat postu:
podsyłam pomocny link "Który został usunięty. Proszę zapoznać się z regulaminem forum."
Powrót do góry
Kostropaty
Wysłany: Wto Lip 30, 2013 8:30 pm Temat postu:
Dokładnie, stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie!
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Nałogi
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1