Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

CZy mogę być w ciąży?

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sie 09, 2010 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plemniki moga przezyc owszem ale do owulacji - dlatego zakres dni plodnych jest stosunkowo szeroki Smile

Cytat:
i koniec z wychodzeniem na styk (^^,)

No jesli nie chcesz przez przypadek zostac mamusia to bardzo dobra decyzja Very Happy

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Sie 09, 2010 7:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem że macie mie juz dość. ale moje ostatnie pytanie, skoro mogą przetrwać to mogłam zajść czy nie?...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Pon Sie 09, 2010 9:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niee. nie ma ryzyka ciąży Exclamation

Dlatego dni płodne mają dosyć szeroki zakres czasowy - one juz uwzględniają "możliwosć przeżycia plemników".

Nie ma obaw ciąży nie ma i nie będzie z tego

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 10, 2010 2:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ok :* temacik do zamkniecia

W takim razie temat zamykam i przenosze do dzialu dot objawów ciązy bo własciwie tam jest jego miejsce.
Mala_mi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2