Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
paulita
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 1:30 am Temat postu: |
|
|
aha, no wlasnie bo te 2 tablety to taka bomba hormonow i moze dlatego, a u twojej kuzynki pozniej wszystko wrocilo do normy? po jakim czasie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maja20
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 7:30 am Temat postu: |
|
|
okres powinnam dostać 06.- 8 .08.08 mam nie regularne miesiączki a dzis jest 18.08 boje sie...ostatnio tzn.przedwczoraj włożyłam sobie palec do pochwy i poczułam n niej jakąś kulke duzą....co to jest czy to może normalne? ODPISZCIE |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:46 am Temat postu: |
|
|
idz do ginekologa to on Cie zbada i powie czy wszystko jest w porzadku. Jesli nie masz jeszcze okresu to moze to byc ciaza ale tez nie musi. Moze trzeba wziasc tabse na wywowalnie @? a Moze spoznia sie przez stres bo sama piszesz ze masz nieregul;arne.. Nie wiadomo. Na forum mozemy tylko gdybac. Dlatego warto isc do ginekologa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:46 am Temat postu: |
|
|
Napewno nie ciążą w pochwie, no a serio to musisz napisać czy były jakieś sytuacje ryzykowne itd _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maja20
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 11:50 am Temat postu: |
|
|
no były takie momenty..kochałam sie z chłopakiem z prezerwatywą i raz bez ale wytrysk poza mna był... ta kulka jest tak na pół palca głęboka jak włoże palec...chyba nie ma sie jej normalnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 12:03 pm Temat postu: |
|
|
jesli nie bylo w Tobie wytrysku to ciaza jest malo prawdopodobna. Ja radze przejsc sie do gina powiedziec o tym ze spoznia sie okres i o tej "kulce" w pochwie. Napewno cos poradzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maja20
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 12:18 pm Temat postu: |
|
|
dzieki...najpierw zrobie test jutro,i juto popołudniu sie umówie na wizyte...bo na niczym nie moge sie przez ten okres skupic:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Sie 18, 2008 12:39 pm Temat postu: |
|
|
Wątpie żeby to była ciąża masz racje idz do gina _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
maja20
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 7:56 am Temat postu: |
|
|
witam...chciałam przekazać że dostałam OKRES he he ale mi ulżyło pozdrawiam i dziekuje za wszystkie rady. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ela17
|
Wysłany: Nie Wrz 07, 2008 1:56 pm Temat postu: dziwna syt |
|
|
Mam pytanie co sadzicie o mojej sytuacji. Kochalam sie z chlopakiem w przed ostatni dzien okresu z prezerwatywa, trzy dni pozniej dostalam sluzu plodnego, w drugiej polowie cyklu zaczelo mi dokuczac zmeczenie ,sennosc i wymioty (zdarzylo sie 2 razy). teraz dostalam okresu o jeden dzien za wczesnie, byl bardzo obfity i bolesny , ale trwal tylko 3 dni, jest mozliwosc ze jestem w ciazy? prosze o szybka odpowiedz z gory dziekuje
-----edited by emilka----
staraj się nie zaśmiecać forum i nie pisać takich samych postów w różnych tematach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|