Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Sty 03, 2007 9:43 pm Temat postu: Czy może wiecie jak to wyleczyć?
Sytuacja trochę głupia... w czwartek przed sylwestrowy skonczylem brac antybiotyk a na sylwestra ostro zabalowałem co za skutkowało następnego dnia całym dniem w łóżku... następnego dnia całe nogi zaczęły mnie boleć(mozna powiedzec efekt mrowienia ale tylko przy dotyku) mięśnie jakby osłabły nie mogę normalnie chodzić...wygląda to tak jakbym cały czas był pijany... zażywam magnez ale nic nie daje... macie jakieś pomysły jak na to zaradzić albo kiedy przejdzie?
Powrót do góry
Riko9
Wysłany: Pon Sty 08, 2007 10:43 am Temat postu: Cześć
Powinieneś zrobić wywar z pokrzywy.
2 Duże pokrzywy ,na litr wody zagotować i po pół szklanki na noc wypić
.Pamiętaj aby napój był ciepły.
Wywar z pokrzywy działa na schorzenia związane z silnym zatruciem pomoże pij raz przez dwa dni a potem dwa razy przez 7 dni.
Jeżeli nie ustąpi pij przez następne 3 dni wywar z 4 trzech pokrzyw na litr
Powrót do góry
Iwa Przyjaciel forum
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 11:57 pm Temat postu:
Powiedz, ile dnie minęło po tym antybiotyku i jaki on był? Jaką dawkę przyjmowałes? _________________ Nie poddaj się...
Powrót do góry
Glupster
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
Wysłany: Czw Sie 11, 2011 1:32 pm Temat postu:
A czy brałeś jakieś tabletki na szybszy metabolizm alkoholu, bo jesli tak to etanol jest metabolizowany w wątrobie do aldehydu octowego i kwasu octowego, i nagromadzenie takich substancji w twoim organizmie napewno da się we znaki
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Leki
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1