FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Lut 28, 2011 11:23 pm Temat postu: |
|
|
kroliczuss napisał: | Właśnie, mój chłopak nie to, że siedzi i tylko to chleje. Gra w piłkę nożną, ćwiczy sztuki walki, ma własną małą siłownie. To chyba zmniejsza nieco skutki picia napojów energetyzujących ? |
sprawa indywidualna.
jeden sie przekreci po litrze inny wpije 5l
Plus123 napisał: | ja piszę o DUŻYCH ilościach, a nie o spożyciu, kiedy ktoś potrzebuje przebudzenia czy ma chęć się tego napić .. |
a jakie to sa duze ilosci ?
ja pilem po 3-4 litry i zyje, nawed nadcisnienie nie mam
to duzo to czy malo?
Plus123 napisał: | mówię to opierając się o konkretny przykład z mojej rodziny Wink |
z powietrzem tez trzeba uwazac, takie zanieczyszczone |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 2:15 pm Temat postu: |
|
|
helloween, nie rozumiem Twojej ironii, ale nieważne .. jeśli masz zamiar "besztać" wszystkich za swoją opinię to przepraszam, ale to nie jest forum tylko strona typu: "prawdziwe wypowiedzi", nie ma ludzi nieomylnych
dużo, czyli cały czas jak ktoś je pije, Jezus, przecież to zależy od człowieka jaki ma organizm, jednemu szkodzi, a drugiemu nie .. nie wiem po co się mnie pytasz jak sam wiesz o tym dobrze
a co do rodziny - z tego nie ma się co śmiać .. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 7:45 pm Temat postu: |
|
|
nie smieje sie z rodziny
smieje sie z teori ze piszesz to na przykladzie rodziny bo ja na przykladzie snajomych moge podac takie teorie ze sie wszysscy popukacie w czolo
juz mam taki tyl pisania i nic Ci na to nie poradze
zauwaz roznice miedzy pierwszy mtwoim postem mw tym temacie a ostatnim
jakos przycisniety do sciany piszesz ostrozniej
moglbym temat dalej drazy pytaniami typu - picie caly czas to jak puszke sacze na godzine czy jak
wiecj dystansu radze i bardziej wywazone opinie a nie pisanie "to i tamto jest be" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Wto Mar 01, 2011 8:23 pm Temat postu: |
|
|
helloween, spokojnie, nie ma co się unosić, napisałam, że mam żywy przykład z mojej rodziny, gdzie siłownia nie wyszła niestety na dobre, bo ten ktoś się niestety doigrał i "przećwiczył", uwaga, żeby nie było: nie twierdzę, że każdego może to spotkać, bo to zależy od organizmu i w ogóle od różnych czynników .. tak samo helloween chodziło mi z enegry drinkami - być może źle się wyraziłam i być może źle odczytałeś moje przesłanie - chciałam napisać, że takie napoje rzeczywiście szkodzą zdrowiu w dużych ilościach, ale podkreślam nie wszystkim, każdy ma inny organizm .. oczywiście problemy z sercem zależą też od wielu innych czynników, nawet te napoje nie mają niekiedy nic wspólnego z daną dolegliwością także powtarzam: źle się wyraziłam, nie bierz moich "przekazów" na serio, bo to tylko moja opinia, inny ktoś może dać opinie, że w ogóle nie szkodzą jego zdaniem i git .. przecież sorry, ale nikt Tobie nie narzuca zdania ani mi .. chociaż Ty byś chętnie zmienił moje .. a to co napisałeś, przykro mi, ale brzmi ironicznie co do mojej rodziny .. a co do "przyciśnięty" to ja jestem dziewczyną, a nie kolesiem
ostrożniej ? staram się nie wchodzić w konflikty nikomu do szczęścia nie potrzebne .. a mogę coś Tobie radzić ? Tobie też dystansu, bo za bardzo się przejmujesz opiniami innych, niech każdy napisze to co mu się podoba, ważne, że masz swoje zdaniem, a tym samym uszanuj zdanie innych .. mam nadzieję, że się helloween rozumiemy ? _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 03, 2011 6:30 pm Temat postu: |
|
|
Plus123 napisał: |
ostrożniej ? staram się nie wchodzić w konflikty nikomu do szczęścia nie potrzebne .. a mogę coś Tobie radzić ? Tobie też dystansu, bo za bardzo się przejmujesz opiniami innych, niech każdy napisze to co mu się podoba, ważne, że masz swoje zdaniem, a tym samym uszanuj zdanie innych .. mam nadzieję, że się helloween rozumiemy Razz ? |
ja mam dystans tylko czesto ton moich wypowiedzi jest odbierany ze sie unosze itd |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 11:18 am Temat postu: |
|
|
helloween, ja też tak odebrałam, z resztą przypomnij sobie, czy Ty też nie dawałeś jednoznacznych wypowiedzi twierdząc np., że (cytuję): "fast foody to zło" ? widzisz, każdy ma indywidulany tok myślenia, dla jednych to zło, a dla drugich nie ..
okej, nie róbmy off`a _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karate-ninja
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2011 5:57 pm Temat postu: |
|
|
Zapewnie nie wolno pić ich za dużo czy za często jak i wszystkiego (np. alkohol czy słodkie napoje gazowane - musi być umiar, bo wszystko w nadmiarze zaszkodzi). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Mar 17, 2011 1:14 am Temat postu: |
|
|
dzis mialem kompleksowe badaina
po ok 5-6 latach energy drinkow
i to czasem w ilosci typu 3litry
bez wiekszych przerw itd mam wszystko wq perfekcyjnej normie
badania krwi i omczu głowine
straszono mnie padnieciem watroby a lekarka mowi ze mam wszystko w dolnych granicach normy
jakies badania serca robione 3miesaice temu wszystko w jak najlepszej normie
dziwna sprawa ze mi serce nie pada..
dobra a powazniej, jak juz napisalem nie doceniacie ogolu naszego zycia, tego co jemy i jak zyjemy
ale oczywiscie jak ktos umrze to głownie winne sa napoje typu red bull chocby ktos wypil 1 puszke
a przyklady "po wypiciu 1 puszki prawie zmarl" sa idiotyczne.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
iloonka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 3:38 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Ja zauważyła, że po napojach energetyzujących dostaję wysypki na szyi i w połączeniu ze słońcem bardzo swędzi i krosty się powiększają. Najlepszym napojem energetyzującym jest sok z buraka z czosnkiem. Naturalny a daje kopa
Poczytajcie: usuwam
Gosia85 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
prost20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 24, 2013 7:45 pm Temat postu: |
|
|
Te napoje energetyczne to bomby wątrobowe. Pomagają na krótki okres czasu i to tylko złudzenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|