Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:02 pm Temat postu:
W każdym razie jeżeli nie palisz i jeszcze trochę owoców - zwłaszcza cytrusów to smak spermy jest całkiem fajny - więc jak już eksperymentujecie to może i ta uwaga sie przyda [/quote]
wy serio ztym ze po owocach calkiem fajnie smakuje a co trzeba zrobic zeby laska wogule sie skusila zrobic "loda"
Powrót do góry
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:06 pm Temat postu:
przede wszystkim nie zmuszac niech sama do tego dojdzie nie kazda to lubi wiec nie wiem jak to jest w Twoim przypadku _________________
Powrót do góry
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:07 pm Temat postu:
Nic dodać nic ująć _________________ I'm your little butterfly...
Powrót do góry
klaudiusz
Wysłany: Sro Cze 13, 2007 10:15 pm Temat postu:
nie zmuszam mojej kobiety do tego, jestesmy juz razem 5 lat mamy dziecko juz i drugie w drodze a mnie ciekawosc zrzera jakie to uczucie bo jeszcze nigdy tego niedoznalem ale cuz najwyrazniej bede musial jeszcze jakies 10 latek poczekac
dzieki za rade
Powrót do góry
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Czw Cze 14, 2007 9:42 pm Temat postu:
klaudiusz moze ja to nie kreci a probowałes pogadac? byc moze nie rozmawiacie o tym temacie ona mysli ze nie potrzebujesz tego doznania _________________
Powrót do góry
rozan
Wysłany: Pią Paź 11, 2019 9:27 am Temat postu: Re: [Czy nasienie ma dobry wpływ na cere?] .................
Powerade napisał:
Witam, słyszałem nie raz że męskie nasienie jest dobre na różne dolegliwości skóry np trądzik itd.
Moja dziewczyna dostała na plecach jakiegoś uczulenia i ją wysypało czymś a`la pryszcze, czy nasienie może na to pomóc?
Nie wiem nigdy nie sprawdzałam
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3
Strona 3 z 3