Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Anadiya
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 30, 2013 3:46 pm Temat postu: Czy opłaca się wybielić zęby metodą Picasso? |
|
|
Cześć, chciałabym się dowiedzieć, co jest takiego super innowacyjnego w metodzie wybielania, która kryje się pod nazwą Picasso? Dentysta w gabinecie RojekDental zaproponował mi tę metodę, mam do niego zaufanie, ale czy ta metoda jest faktycznie taka super? Kosztuje dużo więcej niż lampa beyond. Proszę o opinię. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Astiz
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sro Paź 02, 2013 11:10 am Temat postu: |
|
|
Hej. Chodzi Ci o wybielanie zębów laserem, prawda? Opinie na ten temat są różne i podzielone. Jeśli chodzi o koszty, to wyczytałem, że w okolicach 120 zł to naprawdę dobra okazja U jednych efekt trzyma się dłużej u innych krócej. Wszystko zależy od Palenia papierosów, picia kawy i tak dalej.
Konkretnie trudno coś o tym powiedzieć, bo z metodą "Picasso" się nie spotkałam, ale jak będziesz miał jakieś konkretne informacje, to daj znać
Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anadiya
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 14, 2013 3:50 pm Temat postu: |
|
|
Poczytałam trochę o tym wybielaniu i byłam w gabinecie RojekDental na zabiegu wybielania zębów metodą Picasso. Otóż tak, cały zabieg trwał niecałe pół godziny i moim zdaniem wybielone zostały mi zęby o jakieś 3 odcienie. Ogólnie szybko i bezboleśnie, a sam efekt podobno ma się utrzymywać do 2 lat. Oczywiście cały czas muszę uważać co jem i piję, gdyż zęby teraz łatwo ulegają przebarwieniom. Dostałam specjalną pastę do mycia zębów. Za całość zapłaciłam 300 zł i jak za 30 min pracy to chyba niezła stawka, ale z zabiegu wybielania jestem bardzo zadowolona. Metoda Picasso polega na nałożeniu takiego żelu na zęby i utwardzeniu go i zdjęciu w całości. To podobno schodzi razem z zabrudzeniem, a sama metoda nie podrażnia zębów. Myślę, że więcej będę mogła napisać za kilka miesięcy. Pozdrawiam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jadziab
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 06, 2014 11:29 am Temat postu: PureLite |
|
|
Cześć,
Zamiast stomatologicznego i bardzo drogiego wybielania zębów polecam skorzystanie z domowego systemu wybielania zębów PureLite Home Jest niesamowity! Już po 3 aplikacjach czyli 3 dniach stosowania widać efekty, od razu powiem, że cała kuracja nie trwa wieki a jedynie 6-8 dni!! Preparat ten jest w pełni profesjonalny i nawet dla tych którzy maja wrażliwe zęby jak ja jest idealny! Dodam, że cenowo jest bez porównania w stosunku do tego co trzeba zapłacić w gabinecie stomatologicznym za tego rodzaju usługi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
alasore
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 30, 2015 10:18 pm Temat postu: |
|
|
podobno wybielanie nie jest dobre |