Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy po miesiączce mogłam zajść w ciążę?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
malade

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lut 22, 2016 3:12 pm    Temat postu: Czy po miesiączce mogłam zajść w ciążę? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, czy 3 dni po miesiączce mogłam zajść w ciążę? ( kochaliśmy się do końca). Mój okres trwał około 4 dni , mam okres nieregularny, przeważnie dostawałam tak co 30 parę dni, zdarzyło się tak że w grudniu miałam 5 grudnia, potem w styczniu nie i dopiero dostałam 8 lutego. Raz na jakiś czas zdarzają mi się takie przerwy, ostatnio taką miałam w maju. Nie jestem więc w stanie powiedzieć ile dni trwa mój cykl. Minął ponad tydzień od tego zajścia, a boli mnie brzuch w podbrzuszu ale myślę że to może z powodu stresu , lub akurat teraz mam dni płodne... proszę o pomoc. Czy któraś z Pań miała okres nieregularny i zaszła w ciążę po miesiączce? pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
teranka

PostWysłany: Wto Lut 23, 2016 2:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witaj,

wydaje mi się, że szansa na zajście w ciąży u Ciebie jest bardzo mała.
Masz nieregularne cykle i ciężej u Ciebie wyznaczyć dni płodne i niepłodne, ale są na to metody Smile http://www.biomedical.pl/ciaza/dni-plodne-i-nieplodne-1533.html
Powrót do góry
anna224

PostWysłany: Czw Maj 05, 2016 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dla pewności sprawdź testem ciążowym z apteki. Byleby tylko nie na stronach typu [zakaz umieszczania linków] bo to zwykła ściema i strata czasu.
Powrót do góry
koko1970

PostWysłany: Pią Lip 08, 2016 9:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

@madale? no i jak? Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1