Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
elisa666
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 7:04 pm Temat postu: |
|
|
elisa666 napisał: |
a teraz ja mam pytanie, okres spoznia mi sie okolo 10 dni, mam napiete podbrzusze <w ogole mi sie wydaje ze troche uwydatnilo sie podbrzusze>, praktycznie nie mam zadnej wydzieliny pochwowej, czasem tylko zauwazam jakis przezroczysty sluz ale nie mam pojecia skad to sie bierze... mialam male klopoty z miesiaczka ale to dawno juz, ostatnio byla dosc regularnie ok. 30 dni... ostatnia miala miedzy 25 a 29 pazdziernika i zaczyna mnie to niepokic. pisalam juz wczesniej ze byla sytuacja kiedy moglam przez przypadek spowodowac ze plemniki dostaly sie do pochwy <ale sama nie wiem czy to w ogole mozliwe> chyba panikuje ale szczerze powiedziawszy boje sie isc do ginekologa...
czy te objawy o podbrzuszu i dziwnym sluzie sa normalne dla stanu przedmiesiaczkowego? |
prosze i przepraszam za klopot xD
klakier jak to niewazny wynik?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 7:12 pm Temat postu: |
|
|
Elisa666 a robilas test? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klakier_lubsko
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 7:13 pm Temat postu: |
|
|
no tak wyszło... jest taka możliwość no przecież mi nie skłamała... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 7:14 pm Temat postu: |
|
|
tabletki anty i ich odstawienie nie mają wpływu na wynik testu _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klakier_lubsko
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 7:16 pm Temat postu: |
|
|
ale to nie byly anty tylko hormonalne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 8:05 pm Temat postu: |
|
|
tabletki na uregulowanie okresu np. duphaston, luteina, femoston itp jak również tabletki anty brane często na uregulowanie okresu nie mają wpływu na wynik testu ;p _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elisa666
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 9:11 pm Temat postu: |
|
|
no nie robilam testu.. nie wiem czy w ogole jest sens robic.. <same przeczytajcie to na poprzedniej stronie opisalam> chodzi mi tylko o ta wydzieline... bo jestem przed okresem <spoznia sie ale spoko>, mam napiete podbrzusze i ten dziwny sluz... nie wiem czy to normalne.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 11:41 pm Temat postu: |
|
|
elisa666 napisał: | a teraz ja mam pytanie, okres spoznia mi sie okolo 10 dni, mam napiete podbrzusze <w ogole mi sie wydaje ze troche uwydatnilo sie podbrzusze>, praktycznie nie mam zadnej wydzieliny pochwowej, czasem tylko zauwazam jakis przezroczysty sluz ale nie mam pojecia skad to sie bierze... mialam male klopoty z miesiaczka ale to dawno juz, ostatnio byla dosc regularnie ok. 30 dni... ostatnia miala miedzy 25 a 29 pazdziernika i zaczyna mnie to niepokic. pisalam juz wczesniej ze byla sytuacja kiedy moglam przez przypadek spowodowac ze plemniki dostaly sie do pochwy <ale sama nie wiem czy to w ogole mozliwe> chyba panikuje ale szczerze powiedziawszy boje sie isc do ginekologa...
czy te objawy o podbrzuszu i dziwnym sluzie sa normalne dla stanu przedmiesiaczkowego? |
Ten śluz nie jest dziwny tylko całkiem normalny. Sugeruje iż masz cykle owulacyjne. Myślę ze wszystko jest ok i nie jesteś w ciąży, a napięte podbrzusze jest oznaką zbliżającej się miesiączki...Jak ma Cie to uspokoić to zrób test ciążowy.
Pozdrawiam _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
elisa666
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 11:47 pm Temat postu: |
|
|
ech, masz racje:) dziekuje serdecznie:) mam nadzieje ze pojawi sie miesiaczka:) to dopiero 10 dni <zdarzalo sie ze nie mialam miesiac albo dwa:)> jeszcze raz dzieki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
klakier_lubsko
|
Wysłany: Sro Sty 07, 2009 4:55 pm Temat postu: |
|
|
elisa666 napisał: | zdarzalo sie ze nie mialam miesiac albo dwa:) |
słuchaj a miałaś jakieś dolegliwości jak nie miałaś tego okresu przez 2 miesiące?
bolało Cię coś, jakieś zawroty głowy, wymioty itp? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|