Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy są jakieś domowe sposoby??

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nastja
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 10 podziękowań w 10 postach

PostWysłany: Pią Lip 06, 2007 10:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

visenna napisał:
przyznam sie szczerze ze ja tez kiedys uzywalam pasty do zebow, ale to chyba straszne kretynstwo.

zgadzam się.. no chyba, że ja i koleżanka przesadziłyśmy z tą pastą, ale wątpię, bo nikt nie chce sobie źle..
ja na przykład, gdy widzę, że coś jest nie tak to przerywam kurację i lecę do dermatologa:)
na szczęście teraz nie mam problemów z cerąSmile pojedyncze pryszczyki to już nie powód do zmartwień!
nu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 18, 2007 8:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hey:)ja tez sie zaliczam do osob ktore mialy problem z cera.teraz tez mi wyskakuja pojedyncze krostki a kiedys mialam polowe buzi w pryszczach.fujj Confused jak sobie o tym przypomne to mi sie niedobrze robi.ale do rzeczy hehehe... Smile ja bylam u Endykrynologa prywatnie.przepisala mi Yasmin jakies poltora roku temu.pomoglo mi jeszcze bardziej.wyrównuja poziom hormonow w organizmie odpowiedzialny za nadmierne wyrastanie wlskow np.na buzi,poprawiaja tez stan cery.jem tez betakaroten ale to swoja droga Smile na pryszcze nie polecam pasty do mycia zebow ani pod zadnym pozorem przzepywania buzi woda utleniona Exclamation Exclamation u mnie to wywolala zaczerwienienie i swedzenie Exclamation oj okropnie to wspominam Exclamation Pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
MADZIULKA18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 10:19 pm    Temat postu: cera trądzikowa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurna wszyscy o tym dermatologu . normalnie nie mogę nie karzdy dermatolog potrafi przepisać lek na tradzik . ja byłam juz i u prywatnego i takiego nie i powiem wam szczerze nic to nie dało . byłam u kosmetyczki parę razy i nic nie dało . niektórzy mówią ze do ginekologa trzeba iść i się przepadać być moze są to problemy z jajnikami tak mi kosmetyczka doradziła a czy mówiła prawdę to niewiem chociaz mam ich mniej to ia tak narzekam . dobrze ze napisałas nazwę tego lekarza zastanawiałam się jak się ona nazywa z góry dzięki

no wiedziałam ze DIANA moze pomuc tylko on musi zrobić jakieś badania . mam pytanie tylko jakie i jak to się odbywa

-----edited by emilka----
MADZIULKA! ostatni raz powtarzam: nie pisz postów pod sobą, do dopisywania czegoś, służy opcja "zmień" !!

SOOOOOOORY ZAPOMNIAŁO MI SIE
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Kosmetyki i pielęgnacja ciała Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2