Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
keaten
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 2:50 pm Temat postu: Czy to było poronienie? |
|
|
od niedzieli do poniedzialku lekkie krwawienie w czwartek nagla zmiana mocne krwawienie. Gdy poszlam wymienic podpaske wylecial ze mnie skrzep krwi o wielkosci piesci. W piatek ranoc popwtorzylo sie to samo co w czwartek tylko ze skrzep byl mniejszy nadal krwawie tylko troche slabiej. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Mar 09, 2007 4:02 pm Temat postu: |
|
|
o kurcze taki wielki skrzep? jak piesc? radzilabym jaknajpredzej wybrac sie do lekarza...a byla taka mozliwosc ze moglas byc w ciazy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
keaten
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 5:19 pm Temat postu: |
|
|
tak byla by taka mozliwosc ....jesli bylam w ciazy to bylam w pierwszym miesiacu ciazy ....czyli moglobyc to poronienie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 7:35 pm Temat postu: |
|
|
tak moglo byc to poronienie... szczegolnie ze ten skrzep byl taki duzy... a krwawisz nadal?? jezeli tak to powinnas jak najszybciej udac sie do lekarza |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 9:37 am Temat postu: czy ja poroniłam?;'( |
|
|
moja historia wyglada tak... byłam u lekarza 2 tyg.temu i powiedział mi że raczej nie jestem w ciąży tylko że ja jestem pwena ze jestem ponieważ już byłam raz w ciąży i czuje poprostu w dole brzucha górke w wielkości pomarańcza i przez ostanie czasy zaczełam krwawić poszłam znowu do lekarza i on stwierdził zebym zrobiła sobie test i poszła na usg tylko że ja dopiero ten test zrobiłam dzisiaj a od wczoraj krwawię i mnie boli mnie w dole brzucha i boję sie że mogłam poronić :cry: a mój problem jeszcze jest taki że nikt nie wie że jestem w ciąży jesdynie mój narzeczony a ja mieszkam jeszcze z rodzicami i mam 18 lat i nie wiem kompletnie co mam robić proszę pomóżcie mi :cry: i chciałam dodać że wsparcia od ojca dziecka zbytnio nie mam i jestem z tym problemem całkowicie sama;'( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 9:40 am Temat postu: |
|
|
moze zmien lekarza??? zasiegnij opinii kogos innego
Najlepiej to by było jakbys zrobiła badanie krwi-jest skuteczniejsze i w 100% daje wynik. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kasia-_-
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 9:58 am Temat postu: |
|
|
no tak mam zamiar iść jutro prywatnie do lekarza. tylko czy ja mogłam poronić?? bo bardzo sie boję bo jedno dziecko już straciłam i niechce drugiego bo ja tego nie przeżyje.bo ja wiem że takie objawy jaki ja mam są objawami poronienia :cry: a nie wiem w którym miesiącu jestem ponieważ ide jutro dopiero zapisać sie na usg ponieważ wcześniej nie miałam pieniedzy. powiedzcie co ja mam robić! bo wiem że niby w ciąży mogą występować krwawienia podczas ciąży do 3 miesiąca tylko że ja w ciągu 2 tyg. dostałam takich plamień z 4 razy które trwają ok 2 dni a krew jest raz taka brązowa a raz taka cimno czerwona. tak się boję że poronie :cry: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 2:30 pm Temat postu: |
|
|
moze postaraj sie uspokoic..nerwy nie sa wskazane dla kobiet ciezarnych
Mam nadzieje ze bedzie wszystko o.k. A z pojsciem do lekarza nie zwlekaj,trzeba działac poki jescze jest szansa 3mam kciuki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pinia
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 3:07 pm Temat postu: |
|
|
ja przepaszam, ze zapytam z innej strony, bo przeczytałam i nie rozumien ...
-masz 18 lat
-mieszkasz z rodzicami
-nie masz wsparcia w chlopaku
-nie masz generalnie rzecz biorac warunkow
a jestes prawdopodobnie w ciazy JUZ 2 raz?
To przypadkiem, wpadki, czy Ty chcesz mniec juz dziecko, bo ja nie rozumiem .... Nie zabezpieczacie sie, idziecie na zywioł, kompletnie nie rozumiem ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 13, 2007 11:50 pm Temat postu: |
|
|
Pinia napisał: | ja przepaszam, ze zapytam z innej strony, bo przeczytałam i nie rozumien ...
-masz 18 lat
-mieszkasz z rodzicami
-nie masz wsparcia w chlopaku
-nie masz generalnie rzecz biorac warunkow
a jestes prawdopodobnie w ciazy JUZ 2 raz?
To przypadkiem, wpadki, czy Ty chcesz mniec juz dziecko, bo ja nie rozumiem .... Nie zabezpieczacie sie, idziecie na zywioł, kompletnie nie rozumiem ... |
niektorych rzeczy nie da sie zrozumiec |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|