Wysłany: Pon Sty 30, 2006 1:49 pm Temat postu: czy to jest normalne:/
Mam mały problem. miesiączkuje od 4 lat i ogólnie miałam miesiączke co 30 dni, chociaż na samym poczatku była nie regularna. teraz po nie całych 14 dniach od ostatniego krwawienia znów mam okres:/ i nie wiem czy to jest spowodowane moimi antybiotykami, stresem czy czym:/
Powrót do góry
Kasia Gość
Wysłany: Pon Sty 30, 2006 5:44 pm Temat postu:
Jeżeli zdarzylo ci sie to pierwszy raz i ten przyspieszony okres przebiegal tak jak zawsze to nie masz sie czym martwic. Po prostu mialas owulacje podczas okresu. To sie zdarza i mozliwe ze mial na to wplyw stres.Ale jesli ci sie to bedzie zdarzalo czesciej to lepiej poradz sie lekarza.Pozdrawiam
Powrót do góry
zaniepokojonaa Gość
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 5:49 pm Temat postu:
zapomniałam dodać że to krwawienie co teraz nastąpiło jest dziwne bo w pierwszym dzniu było jak normalna mieisączka a na drugi dzień już był tylko zabrudzenie i tak trwa przez 2-3 dni:/ nie iwem czy ma jakiś na to wspływ, ale miedzy 1 a 2 miesiączką kochałam sie z chłopakiem:/ nie sądze ze to ciąża ale moze jakies zapalenie:/
Powrót do góry
Netka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Lut 01, 2006 9:29 pm Temat postu:
Koniecznie wybierz się do ginekologa.Na pewno rozwiąże Twój problem.Dużo zdrowia i powodzenia
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1