FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
osz_kurde
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 5:30 pm Temat postu: czy to moze byc nerwica ? ;/ prosze o odpowieź |
|
|
witam , od roku czesto kloce sie z rodzicami , wg z nikim sie nie dogaduje. od grudnia doszly klotnie z chlopakiem , o byleco sie klocimy .
zauwazylam ze jakos tak ostatnio nie moge sie na niczym skupic ,
a jak juz cos mi wpadnie do glowy to nad niczym innym nie mysle
od grudnia tez jakos dziwnie boli mnie brzuch ... najpierw od dolu ...lekarz dal mi tabletki jakies rozkurrczowe, na 2 tygodnie pomogly pozniej znow tosamo tylko toszke rzadziej . o byle co wybucham zloscia , wystarczy jeden ruch ktory mi nie podpasuje i juz sie dre , wg mam problemy z pamiecia , dzis sie naucze jutro nic nie pamietam. od miesiaca co pare dni boli mnie zoladek , od piatku codziennie...( w piatek rano bolal mnie lekko , ale popolugniu nie moglam wytrzymac,a jak pozniej bylo lepiej to jak jechalam autobusem to jakos tak w ciagu chwili zrobilo mi sie duszno, rozbolala mnie glowa, taka pelna sie zrobila) ;/ nie wiem o co moze chodzic, do tego jeszcze od soboty bol glowy , babcia powiedziala mi ze to moze byc nerwica ...
co wy o tym sadzicie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
renii
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 03, 2013 2:35 pm Temat postu: co to za choroba? |
|
|
Najlepiej jakbyś udała się do lekarza i zrobiła podstawowe wyniki krwi. Tak z Twojego opisu trudno jest postawić diagnozę, myślę, że nawet nikt by się nie ośmielił tego zrobić. Także wizyta u lekarza jest niezbędna, po co się męczyć samemu i innych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|