Bartkowski
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 1:14 pm Temat postu: Czy to moze być przepuklina mosznowa ? czy może cośinnego |
|
|
Witam,
mam taką przypadłość że lewe jadro jest zbyt wysoko względem prawego, prawe zwisa normalnie a lewe natomiast jest wysoko uniesione (zaraz obok penisa)czasami nawet trochę wyżej, tak że przesuwa go w prawo, nie jest tak przez cały czas czasami zwisa normalnie ale jak np. "wciągnę" brzuch to zawsze się tak podnosi do góry. kiedyś tak nie miałem ale pomyślałem że to przepuklina z tego względu iż trenuję na siłowni 3x w tygodniu a przez parę lat trenowałem bez pasu anty przepuklinowego.
Pojawiło mi się to już dosyć dawno ale w niczym nie przeszkadzało a że jestem dosyć wstydliwy to podarowałem sobie wizytę u lekarza, z tym że teraz wydaje mi się ze to lewe jądro jest jeszcze wyżej niż wcześniej i zaczęło mnie boleć a jego dotyk powoduje dyskomfort i co jest już bardzo uciążliwe.
Rozmiar jader jest taki sam i pachwina mnie nie boli... czy to może wskazywać na to że to jednak nie przepuklina ? problem dotyczy tylk o i wyłącznie jądra.
Proszę o szybką odpowiedź.
Pozdrawiam |
|