Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
luki Gość
|
Wysłany: Pią Sty 27, 2006 11:52 pm Temat postu: |
|
|
aha,rozumiem dzieki mi tez sie zdaje ze to kwestia przyzwyczajenia,jak oczy sie przyzwyczaja to bedzie spoko,tylko nie wiadomo kiedy,moze to byc za tydzien a nawet za miesiac roznie, zalezy od organizmu,ale dzieki za twoje info.....No nic musze czekac ;] a jak bede miec okularki to bedzie lepiej moim zdaniem..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
luki Gość
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 12:00 am Temat postu: |
|
|
aha apropo tego to oczy mnie pieka jeszce ale to tez kwestia przyzwyczajenia.....moze mi trzeba naprawde ta oprawe antyfleksyjna..... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 10:51 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli nie jest to dla Ciebie problem finansowy to naprawde warto zainwestować w antyrefleks |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marchewka Gość
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 10:53 am Temat postu: |
|
|
cze, cos mam nie tak z oczami poniewaz zawsze jak wstane mam cale czerwone oczy zakrwione,na kompie siedze ale nie caly dzien.
W ciagu dnia oczy mam normalne,jak juz pojde spac,nastepnie wstane rano z lozka i obejrze sie do lusterka oczy mam czerwone cale tzn prawe tak jakby bardziej od lewego,po paru godzinach mi to schodzi,nastepnego dnia zas i zas schodzi nie wiem co to jest ?? moze ktos pomoze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Paweł Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sob Sty 28, 2006 10:58 am Temat postu: |
|
|
Może uczulenie na pierz który jest w pościeli, suche powietrze też może powodować podobne objawy.
Wystarczy iść do okulisty i wszystko powinno sie wyjaśnić |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|