Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
balbinka821
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 2:12 pm Temat postu: Czy to objaw zbliżającego się poronienia?? |
|
|
Witam. Jestem w 7 tygodniu ciąży. JEst to moja pierwsza ciąża. Narazie przebiega bezobjawowo, czyli oprócz braku miesiączki nie mam żadnych objawów. U lekarza byłam tydzień temu, na badaniu usg widać już było bijące serduszko. Natomiast od wczoraj mam bóle kręgosłupa w dolnej partii, a słyszałam, że może to być objaw zbliżającego się poronienia. Strasznie się martwię. Wizytę kontrolną mam dopiero na 29.09. Czy ktoś może mi pomóc? Czy ten objaw jest normalny w ciąży czy nie? Z góry dziękuję za odpowiedź.
---edited by emilka----
pisz normalną czcionką |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwunia1986
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 9:46 pm Temat postu: witaj:) |
|
|
jestem drugi raz w ciąży i ciągle mam bóle w dolnej części kręgosłupa i to jest raczej normalne,a więc nie martw sie niczym wszystko jest w porządku.ciesz się tym,że jesteś w ciąży,a nie szukaj sobie problemów bo dopiero możesz sobie zaszkodzić
pozdrawiam cieplutko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
balbinka821
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 09, 2008 9:55 pm Temat postu: :) |
|
|
Uwierz mi, ja nie szukam sobie problemów, tylko każdy ból czy zakłucie w brzuchu mnie martwi. Dwa lata czekałam na bobasa i chciałabym żeby wszystko poszło w jak najlepszym porządku. Dzięki za odp. Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylwunia1986
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 10, 2008 8:31 am Temat postu: |
|
|
jeżeli masz aż takie poważne obawy rozmawiaj o nich z lekarzem.ja tak robię jak coś mnie boli albo szczyka to dzwonię do mojej lekarki,też się bardzo obawiam,bo 1 dziecko straciłam...szczerze powiem,że teraz bardziej na siebie uważam niż tamtym razem
życze powodzenia i trzymaj sie cieplutko |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|