Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

[czy to seks?]

Idź do strony Poprzedni  1, 2
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Czw Lut 01, 2007 2:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

co?? przeciez logicznie rzecz biorac sex to nawet pieszczoty, oral itp. To uwazasz ze sex jest wtedy kiedy calego penisa wlozysz do pochwy?? ja sie z tym nie zgadzam... przeciez nie rozgranicza sie tego ze jak wlozysz kawalek penisa do pochwy to nie jest stosunek, a jak juz wlozysz calego to juz jest stosunek... dla mnie to troche chore rozumienie ale jezeli tak uwazasz to po co zadajesz takie pytania? Smile czyli dla ciebie to jest sex wtedy jak bedzie kilka ruchow frykcyjnych i sie spuscisz?? Confused
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Yalissea
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lut 01, 2007 2:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powerade napisał:
rozmawiałem o tym z kolleżankami i kolegami, wszyscy zgodnie powiedzieli że to nie był seks ani stosunek

Albo masz niedojrzałych znajomych albo sobie jaja z Ciebie robią Very Happy

A tak swoją drogą, to ile Ty masz lat?
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Lut 01, 2007 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powerade napisał:
rozmawiałem o tym z kolleżankami i kolegami, wszyscy zgodnie powiedzieli że to nie był seks ani stosunek

Ja jak bym to przeżył to nazwał bym to seksem.
Może nie stosunkiem no bo penetracja nie byłą duża ani długa, ale to napewno rodzaj kontaktu, więc ogólnie można to nazwać seksem (jak dla mnie).

A twoi znajomi jeśli nie nazwali tego seksem, to jak to nazwali?
Powrót do góry
Yalissea
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Lut 02, 2007 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Paweł napisał:
jak zaczniesz używać polskich określeń, w dodatku nie młodzieżowego slangu to sprawa będzie o wiele jaśniejsza.

Zbliżenie, kontakt seksualny, stosunek, penetracja waginalna, pocałunek, itd.

Chyba nikomu nie trzeba wyjaśniać każdego z tych pojęć.

No to w końcu jak?
Wynika z postu, że to wszystko jest tym samym... a więc czym różni się stosunek od pozostałych?
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Pią Lut 02, 2007 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to za leży co czym nazwiesz.

Mi osobiście stosunek kojaży sie raczej z penetracją, więc inne czynności pobudzające lecz bez penetracji nazwe pieszczotami.

A tak właściwie określenie seks, jest jest bardzo szerokie, bo potocznie zawiera wszystkie czynności: pieszczoty, penetracje, pocałunki (wszelkiego rodzaju i we wszystkie miejsca), dotyk, słowa, spojżenia, słowa.

Seks to bardzo ogólne i potoczne słowo.
A nazwy czynności lepiej trzymać sie polskich, ułatwia to życie Wink bo słowo pieszczoty więcej mówią niż angielskie wyrażenie "petting", choć oznacza to tą samą czynność Wink
Powrót do góry
Method99

PostWysłany: Wto Lut 06, 2007 11:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Po co zakladasz takie tematy? Nie wiem..czy masz jakis problem ze soba..czy masz 14 lat..ale tego typu tematy i pytania sa troche nie na miejscu.
Powrót do góry
Powerade

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 12:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---- edit by Paweł:
Tresć postu usunięta. Nakładam naganę na użytkownika 1/3
Powrót do góry
Method99

PostWysłany: Sro Lut 07, 2007 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zadajesz pytania jak bys mial 14 latek serio. Nie dziwie sie juz, ze rodzinka Twojej dziewczyny Cie nie akceptuje..hmmm Rolling Eyes
Powrót do góry
anka16

PostWysłany: Czw Lut 08, 2007 10:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mi tez sie wydaje ze kazde choc male zblizenie w sensie erotycznym mozna nazwac sexem albo stosunkiem jak kto woli ale nie zgadzam sie z tym ze jesli dasz tylko na chwilke penisa do pochwy to to nie sex czy stosunek przeciez jakby niepatrzec jest to zblizenie a wiec wnioski chyba same sie nasuwaja Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2