Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
lila19
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 9:40 am Temat postu: czy źle dobrana tabletka zabezpiecza?
Tak jak wyżej. Niedługo zaczynam brać tabletki antykoncepcyjne (midiana) i mam takie pytanie. Czy jeśli tabletki będą niedobrze dobrane dla mojego organizmu i będę się po nich źle czuła (plamienia, bolesność piersi i inne dziwne rzeczy, na które skarżą się dziewczyny dość często przy tej formie anty), to będą mnie one chronić normalnie i dobrze? czy te nieprzyjemności mają wpływ na poprawne działanie antykoncepcyjne czy też nie?
Powrót do góry
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 9:58 am Temat postu:
napewno beda chronic bo od tego sa ale jesli bedziesz miala takie objawy jak napisałas to nie ma sensu ich dluzej przyjmowac tylko isc do gin i zmienic na cos innego..bo jaki sens jest brania tabsow i złego samopoczucia? tylko wydawanie kasy...a maja Cie chronic i masz sie dobrze czuc! _________________
Powrót do góry
lila19
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 12:00 pm Temat postu:
z pewnością zmienię jakby co, ale jeszcze nie zaczęłam, bo czekam na okres i wolałam się upewnić
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1