Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

czym zmywac maseczki

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dermatologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
galgan

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 1:49 pm    Temat postu: czym zmywac maseczki Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej wszystkim, robie sobieostatnio maseczki z truskawek z dodatkiem oliwy. Do mycis twarzy uzywam pianki i zelu bo mam tlusta cere. Moje pytanie brzmi czy moge po zmyciu maseczki umyc twarz pianka czy zelem i czy to nie zniweluje efektow maseczki czy to trzeba tylko woda? dzieki za wszelkie odpowiedzi
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Gosia85
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach

PostWysłany: Wto Lut 02, 2010 4:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

możesz sobie kupić delikatne toniki do twarzy.
ale sądzę, że zwykła ciepła woda wystarczy. potem przed snem możesz przemyć twarz tonikiem i posmarować kremem Smile
Powrót do góry
galgan

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Lut 05, 2010 10:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam tonik do cery tlustej ba taka mam, ale nie uzywam tonikow bo jesli bez toniku moja cera przynajmniej prez 3-4 godziny sie nie swieci, dzieki piance matujacej do mycia i emulscji matujaco nawilzajacej to po toniku jakimkolwiek ( a probowalem wiele) blyszczu sie od razu jak bym sobie skore wypolerowal, kazdy tonik tak mi robi, ze skora sie swieci zanim jeszcze sie tlusta zrobi, dlatego sie zastanawiam czy umycie zelem czy pianka nie zniweluje efektow maseczki, bo po zelu czy piance jest matowa przynajmniej przez pare godzin
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dermatologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1