Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
PiotrBerek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 21, 2016 9:00 am Temat postu: Depilacja laserowa Trójmiasto |
|
|
Witam. Nie widziałem tutaj tematu o depilacji laserowej tak wiec postnowiłem zacząc. Liczę tutaj na odpowiedzi osób, które zdecydowały się na takie wlaśnie zabieg. Nie tylko z Trójmiasta ale z całej Polski. Mam dość spore owłosienie na plecach oraz chciałbym je usunąc. Czy można to zrobić za pomocą lasera?
Jaki konkretnie laser mozecie polecic oraz z jakim mniej wiecej wydatkiem trzeba będzie się w tym zakresie liczyć? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jovitka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Wto Sty 26, 2016 8:17 am Temat postu: |
|
|
Tak. Można wydepilować to laserem ale nie wiem jak z tym jest u mężczyzn. Raczej nie powinno być przeciwwskazań ale myśle,ze jako facet będziesz musiał wybrać sie na więcej zabiegów niz na przykład kobietka ( mogę się oczywiście mylić). |
|
Powrót do góry |
|
|
|
PiotrBerek
|
Wysłany: Sro Sty 27, 2016 9:45 am Temat postu: |
|
|
A jaki konkretnie rodzaj lasera możesz polecić? BO widziałem,że jest kilka rodzajów lasera.
Widziałem na gruponie oferty lasera IPL.Warto jest to brać? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
teranka
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anuris
|
Wysłany: Czw Cze 16, 2016 2:55 pm Temat postu: |
|
|
Warto skorzystać z depilacji laserowej gdyz zapewnia długo trwały efekt który można podziwać na bardzo długooo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
julitkas
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2019 1:32 pm Temat postu: |
|
|
Depilacja laserowa ponoć jest skuteczna po serii zabiegów, ale też jest dość kosztowna i bardzo nieprzyjemna. Byłam na depilacji łydek i niestety po jednym zabiegu podziękowałam. Uczucie szczypania i pieczenia mnie przerosło. Zdecydowanie wolę wykonywać depilację za pomocą pasty cukrowej. Tutaj: http://www.pracownia-piekna.pl/depilacja-pasta-cukrowa/ możesz poczytać coś więcej na ten temat. Zabieg trwa nieco dłużej, ale jest praktycznie bezbolesny i znacznie tańszy. Włoski po takiej depilacji są osłabione i dłużej zajmuje im wyrośnięcie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|