Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 1:29 am Temat postu: Dieta a wygląd włosów i paznokci |
|
|
zastanawiam sie nad taka zależnością? co jest dobre dla paznokci i włosów z jedzonka? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Sanderejszyn
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 2:33 pm Temat postu: Co jest dobre... |
|
|
Dla paznokci napewno sa dobre warzywa,takie jak marchew,ogórek(świeży z ogródka najlepiej).A włosy po umyciu spłukiwać chłodą wodą,wtedy sie tak nie przetłuszczają.I nie suszyć suszarką,bo wtedy włosy się niszczą.I nie używać lokówki,no podczas jej używania najczęściej przypalają sie końcówki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KOBIETA
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 11:00 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy to ma zwiazek ale paznokcie przestaly mi sie rozdwajac kiedy wlaczylam do swojej codziennej diety oliwe z oliwek. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marianka Gość
|
Wysłany: Pią Wrz 08, 2006 11:49 am Temat postu: |
|
|
ja polecam produkty, zawierające żelatyne: galaretki, żelki itp. w domu zawsze mam pod ręką jakąś galaretke w lodówce, czasami kupuje sobie haribo.. ostatnio widziałam reklamy nowych witaminizowanych żelek, te to dopiero musi być czad, trza wypróbować.. łakocie i witaminy (tak to było jakioś nie? hie hie...) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 14, 2006 12:05 am Temat postu: |
|
|
ano. widziałam je tyż! Jeszcze co prawda ich nie próbowałam, ale jak nastepnym razem do sklepu pojade to na 100% sobie kupie. tylko dużo ich dosyć jest. Będę musiała się wczytać, które maja najwięcej dobrych rzeczy hiehie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monana Gość
|
Wysłany: Sro Paź 11, 2006 10:46 pm Temat postu: |
|
|
tak żelki przede wszystkim:) Nie chce mi się robić galaretki bo za długo się czeka, a za młodu non stop jadłam galareteczkę cytrynową...echh:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|