Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aguska
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 3:29 am Temat postu: Dieta kopenhaska a karmienie piersią |
|
|
czesc !!! mam maly problem z nadwaga po porodzie i jest mi ciezko powrocic do mojej dawnej sylwetki.mam coreczke 9 m-czna i nadal karmie ja piersia i niewiem czy moge przejsc na ta" diete kopenhadze".poniewaz jest ona rygorystyczna i jest rowniez w niej kawa (ja nie pije kawy z kofeina odkad mam moja mala i ja karmie -pije kawe inke).moze ktos sie orientuje czy sa jakies zastrzezenia dla matek karmiacych.pozdrawiam i dziekuje za wszystkie porady .czesc!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 4:05 pm Temat postu: |
|
|
na Twoim miejscu nie stosowałabym tej diety. jest ona bardzo osłabiająca organizm, mozesz czuc się po niej bardzo zmeczona i nie mieć siły na nic. poza tym myślę, że za mało dostarcza substancji odżywczych.
moze poczekaj z tym aż skończysz karmić, choć ja osobiście tej diety w ogóle nie polecam. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 16, 2007 7:50 pm Temat postu: |
|
|
Polecam dietę rozdzielną. Przy odpowiedniej modyfikacji mogą ją stosować nawet dzieci. Sama zaczynam od jutra. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
joku_raja
|
Wysłany: Wto Lip 31, 2007 5:23 pm Temat postu: |
|
|
próbowałam i nie polecam (; łatwo przytyć po niej moja kumpela schudła 4, przytyłam 8kg... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
katie88
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 10:00 pm Temat postu: |
|
|
aguska Ja również nie polecam tej diety.Potwornie osłabia organizm.
Już po 5 dniu schudłam 4kg ale skutki były nieciekawe m.in. zawroty głowy,szybkie bicie serca,kłopoty ze snem.
Owa dieta potwornie osłabia zatem nie polecam w 100% |
|
Powrót do góry |
|
|
|
whatever
|
Wysłany: Pią Sty 29, 2010 3:01 am Temat postu: |
|
|
Żadna dieta ekspresowa nie jest skuteczna (tym bardziej stosowana podczas karmienia!!!). Nie może być bo wcale dietą nie jest! Spadek wagi nie wynika z faktycznego pozbycia się zbędnego tłuszczu, tylko z odwodnienia organizmu. Gdy tylko powróci się do normalnego odżywiania kilogramy wracają, zazwyczaj z nawiązką. Proponuję sięgnąć po lepsze rozwiązania. Centrum Medyczne ------- To nie jest miejsce na reklamę --------- /Mala_mi opracowuje diety dla matek karmiących, dostosowane do indywidualnego fenotypu pacjenta. Są bardzo skuteczne i przynoszą oczekiwane rezultaty. Dieta nie polega na głodzeniu się tylko wyeliminowaniu z diety składników odżywczych, których nasz organizm nie przyswaja! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karolinaa86
|
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 3:25 pm Temat postu: |
|
|
1. Okres karmienia nie jest najlepszym momentem na żadne rygorystyczne diety odchudzające.
2. Dieta kopenhaska ogólnie nie jest dość dobra, takie rygorystyczne diety sprowadzają się na krótko i jest dużą szansa na efekt jo-jo. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 11:08 pm Temat postu: |
|
|
a własnie ze nie daja.
przynajmniej nie mojej mamie.
stosowała ta diete przez okreslony czas i schudła tyle ile chciała i mało tego waga utrzymuje sie do tej pory, nawet jest mniejsza od poprzedniej, mimo ze na obiad je to co przed dieta
jak widac - działa.
moze nie u wszystkich.
napewno u tych z silna wola i checia _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 7:45 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: |
stosowała ta diete przez okreslony czas i schudła tyle ile chciała i mało tego waga utrzymuje sie do tej pory, nawet jest mniejsza od poprzedniej, mimo ze na obiad je to co przed dieta Smile |
co ma obiad do diety
najgorsza z omzliwych diet.
glodowka wyniszczajaca organizm.
ja bez kopenhaskich diet stracilem w pasie kilka cm w ciagu 4tyg
tak wiem kazda dieta dziala inaczej |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Cecylia Sztabowska
|
Wysłany: Pon Kwi 22, 2013 5:30 pm Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim odpuść sobie dietę do czasu aż przestaniesz karmić piersią. Później możesz rozejrzeć się za jakąś dietą i pomyśleć o odchudzaniu. A na razie dostarczaj organizmowi wszystkich potrzebnych składników odżywczych. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|