Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nikt
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 11:06 pm Temat postu: dlaczego nie wychodzi?:( |
|
|
hey mam pytanie;probojemy juz z chlopakiem drugi raz uprawiac seks ale nic nie wychodzi:( moj pierwszy raz byl bolesny i krwawilam ale poza "przebiciem'blony do nieczego nie doszlo:( dzis probowalismy po tygodniu przerwy drugi raz ale tez mnie bolalo,krwawilam i nawet nie wszedl we mnie:( powoli juz sie zniecheca a ja nie chce go zawiesc w tych sprawach. czym to moze byc spowodowane? prosze o pomoc |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 11:13 pm Temat postu: |
|
|
To może być pochwica, czyli mimowolny skurcz mięśni. Ale może też podczas Twojego pierwszego razu wcale nie doszło do przerwania, a tylko naderwania błony dziewiczej? Może po prostu jest za gruba, by ją przerwać? Radziłabym wybrać się do ginekologa. Wszystko będzie dobrze. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 15, 2007 11:32 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z poprzedniczka, moze jestes zabardzo spieta podczas sexu... za bardzo sie denerwujesz... sprobuj sie rozluznic i sie nie stresuj... pozadna , czula gra wstepna i do dziela |
|
Powrót do góry |
|
|
|
comet
|
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 12:59 am Temat postu: pozycja. |
|
|
Kochając się, w niektórych pozycjach błona dziewicza może zostać tylko naderwana, a powtórny stosunek może wywołać krwawienie.
Może zajść też taka sytuacja, że w czasie stosunku zostało uszkodzone jakieś naczynie krwionośne, które przy powtórnej penetracji spowodowało krwawienie, gdyż czas na jego zagojenie był zbyt krótki.
Spróbuj sama dowiedzieć się, jaki jest stan rzeczy, przez samo sprawdzenie, ew. udaj się do lekarza ginekologa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
majka_19
|
Wysłany: Pią Cze 01, 2007 4:26 pm Temat postu: |
|
|
hej mi sie wydaje że oboje jestescie strasznie zestresowani i daltego wam nie wychodzi rozlużnijcie sie moze jakiś masazyk w grze wstepnej i coś co Ty lubisz kiedy partner ci robi dajcie sobie troche takiej swobody wtedy bedzie dobrze jak znasz jego miejsca które go "drażnia" to troche sie nimi "pobaw" i bedzie myśle dobrze i napewno musicie być dla siebie delikatni.... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
marysiaaa18
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 9:27 pm Temat postu: :( |
|
|
---edit by Wind_of_hope---