Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dlaczego tak jest?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sandry1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Cze 19, 2006 4:29 pm    Temat postu: Dlaczego tak jest? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Próbowałam kilka razy z moim chłopakiem rozpocząć współżycie, ale za każdym razem sie nie udaje Crying or Very sad .Jak wsuwa członka to na początku nie boli a dopiero za chwile czuje w sobie taką "blokade" że juz dalej nie pójdzie, ze nie da rady i boli mnie wtedy Exclamation Dlaczego tak sie dzieje? Kiedy wkłada mi palca to całego i wtedy nie czuje zadnego najmniejszego bólu. Mam 17 lat i chłopaka od 3 lat, wiec to nie kwestia zaufania albo czegoś innego. Nie wiem czemu nie może nam sie to udać.Jest mi z tym źle i mojemu chłopakowi tez. Poradźcie coś.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
themon81

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Cze 25, 2006 11:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jesli jest to blokada psychiczna jest coś takieko jak obawa przed penetracją, gdzie organizm pod stesem wmawia sobie że boli.

Popróbujcie wpierw z petingiem, długa penetracja palca. Potem zaczniejcie z penisem ale niech nie wkłada głeboko tylko po żołądź. Niech wkłada i wyjmuje. I potem stopniowo głębiej i głębiej. Jak zaczyna ciebie boleć to niech wkłada płycej.

Powodzenia
A najlepiej skontaktuj sie z ginekologiem
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Nie Lip 02, 2006 10:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może po prostu boisz się, ze zajdziesz w ciązę? To też może powodować blokadę. Pomyśl o tym! Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1