Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tomek98
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 9:39 pm Temat postu: Długotrwale utrzymująca się biegunka, obfite krwawienie |
|
|
Witam od mniej więcej 7 miesięcy czyli od czasu kiedy definitywnie żuciłem picie 2l coca coli dziennie i papierosy pojawiła się u mnie permanentna coś jak by biegunka i trwa do dziś , w obecnej chwili mam takie objawy że nie mogę swobodnie puścic gazów bo wiem że razem z nimi wyleci coś więcej ,siadam więc za każdym razem idąc do toalety dodatkowo kiedy nie mam okazji iść do ubikacji i muszę przytrzymać to parcie charakteryzuje się POTWORNYM bólem i ledwo udaje mi się je utrzymac ,kał nie ma normalnej postaci czasem jest to poprostu coś jak śluz i co najważniejsze często pojawia się obfite KRWAWIENIE w jasnym kolorze i to jak rozumiem nie są już żarty.Byłem u lekarza wykluczając żylaki hemoroidy itp. wizyte u gastrologa mam niestety dopiero za 3 miesiące a pewnie reszte badań jeszcze póżniej.Dodam że mam 38 lat nic mnie nie boli(poza parciami), przytyłem 9kg i boje sie że to może być rak , co mogę brać lub robić do czasu wizyty u specjalisty i wykrycia co to jest.Dziękuje i pozdrawiam T.
nadawaj tytuł bardziej sugerujący problem
zmieniłam
Gosia85 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 11:15 pm Temat postu: |
|
|
pewnie biegunki wystapily od naglego odstawienia tak wielkiej ilosci cukru.. jak spozywa sie duzo cukru, to ma się zatwardzenia. byc moze od tego tak Ci się poluzowało. jak masz śluz w kale to niedobrze.
dziwne ze masz obfite krwawienia. byles u proktologa?
skoro krew jest jasna, to pewnie jakies naczynka krwionosne. krew z zoladka byla by ciemna, brunatna. kiedy byles u tego lekarza i jaki to byl lekarz? jak Cie zbadał? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 11:18 pm Temat postu: |
|
|
tomek98
a czy lekarz ogólny nie zalecił żadnych badań? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tomek98
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 10:52 am Temat postu: |
|
|
na razie byłem u rodzinnego i chirurga a teraz czekam na wizytę u gastrologa.Chirurg badał palcem a badania krwi wyszły w normie
Dodano po 7 minutach:
a i jeszcze u lekarza byłem miesiąc temu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Nie Cze 20, 2010 12:04 pm Temat postu: |
|
|
palcem to on sobie może. Byc moze masz jakiegos polipa ale głębiej a palcem on tego nie wyczuje. radzę się udac do proktologa _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|