Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat
Autor
Wiadomość
Ania0909
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 11:48 am Temat postu: do osoby kompetentnej...
Mam pytanko do osoby wmiare kompetentnej ...Od niedawna tzn od ostatniego piatku po prawie 2letniej przerwie biore tabletki, w drugi dzien miesiaczki i drugi dzien brania tabletek miałam kontakt z moim chłopakiem i mam małe podejrzenia ze pekła mi prezerwatywa.Czy jest jakaś mozliwosc zapłodnienia????Prosze o wmiare szybka odpowiedz bo mam jeszcze niecale 24 h ...
Powrót do góry
kredka
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 1:50 pm Temat postu:
Witam! nie wiem czy Ci pomoge ale jak ja zaczynalam brac tabletki to pani ginekolog powiedziala mi ze zabezpieczenie calkowite bedzie po miesiacu ich brania to tez zalezy jaki rodzaj tabletek biezesz.Dokladnie jak to jest to nie wiem.
Powrót do góry
Netka
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 3:57 pm Temat postu:
Raczej wątpliwe że w czasie miesiączki zaszłaś w ciązę.Radzę się nie przejmować i spokojnie poczekać na kolejne krwawienie.Pozdrawiam
Powrót do góry
Aniaczorcik Gość
Wysłany: Pon Lut 20, 2006 6:54 pm Temat postu:
dziewczynki bardzo sie ciesze za szybka odpowiedz normalnie kamien spad mi z serca ale tez tak uwazam ze raczej podczas okresiku nie mozna zajsc w ciaze Buziaczki i Pozdrawiam
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1