Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dobra Zabawa to podstawa

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tylkoTO

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Paź 22, 2008 7:10 pm    Temat postu: Dobra Zabawa to podstawa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra Zabawa to podstawa ??
tak wiec proponuje piszcie o swoich najfajniejszych dokonaniach w seksie
np.
dziwne miejsca
dziwne sytuacje
fajne zabawi
i wszystko czego fajnego i dziwnego doświadczyliście
bo sex to nie tylko robienie dzieci ale też NAJLEPSZA ZABAWA

ja mogę zacząć
dziwne miejsca w których sie kochałem:
Dach, w Zbożu , Ławka w parku, toaleta w McDonald ,

Piszcie ciekawe historie którymi chcecie sie podzielić
Smile Smile Smile

---edited by Wind_Of_Hope---
prosze pisac max. 3 emotikony obok siebie.
TYLKOTO nowy post i juz widze błedy. zapoznaj sie z regulaminem Smile chodzi mi o te emoty Razz no ile mozna prosic? Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 24, 2008 1:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piwnica, pralka, podłoga, wanna, jaccuzi, maska samochodu Smile Embarassed

3 tyg temu wrociłam z wczasow za granica...lot samolotem?! niezapomniany- 1wsza klasa. od tego czasu marzy mi sie sex w samolocie heheheh Very Happy ale kiedy to nastapi? Wink oj nie wiem.

narazie to tyle. Smile

no a tak poza tym to łozko, łozko, i łozko.

aha: napewno hotel bedzie w planach Very Happy

Powrót do góry
tylkoTO

PostWysłany: Pią Paź 24, 2008 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hmm ciekawie było by w tym samolocie tylko nie podczas lodowania Very Happy

a może masz jakieś ciekawe sytuacje jakieś zenujące najlepiej czy cos bo nudo a poczytał bym o takich z życia wziętych
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Paź 24, 2008 10:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja takich nie mam i bardzo dobrze Smile Wink

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Paź 25, 2008 10:16 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a w miejscach publicznych Was nie było? moja koleżanka np. dostała mandat za uprawianie seksu w miejscu publicznym ;)

poza tym byłam świadkiem jak kiedyś koło godziny 2-3 w nocy w dwupiętrowym pubie na dole para jakby nigdy nic się kochała, w ogóle im to nie przeszkadzało, że ludzie chodzą, że kelner im szklanki zabiera...
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Paź 25, 2008 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tam gdzie ludzie to mnie nie bylo ...
mam jedno ciekawe wspomnie
w moim rodzinnym bloku mamy suszarnie dzielona z sasiadami kratka ... wiec ja z moim lubym wybralismy sie tam ... po zakonczonym moj chlop zdjol gume i uslyszelismy drzwi od sasiada otwierajace sie ... wiec moj rzucil to co mial gdzies pod sciane a ja zaczelam rozwieszac pranie ... powolutku nie spieszac sie. Gdy sasiad z sasiadka wyszli zaczelismy sie smiac ... sasiad przyszed w samych gaciach a sasiadka w spudnicy Wink chyba tez chcieli sporzytkowac to miejsce.

pozatym ogolnie wanna podloga lozko stol... las, laka, ciemna uliczka, krzaki nad rzeka, kilka razy pociagi(lazienka, przedzial) hotele... W moim pokoju ... czesto gdy po drugiej stronie rodzice ... wiecej grzechow nie pamietam Wink

raz wrocilam z kolezanka i jej chlopakiem z dyskoteki ... nocowalam z nimi na jednym lozku... obudzily mnie z rana dziwne wibracje ... ale udawalam ze spie co by sie dzieci nerwicy nie nabawily... moj budzik zadzwonil ... ale takie rzeczy nie tylko mi sie zdarzaja Wink trzeba sie wyluzowac Razz

TylkoTo jak to jest na dachu?
Powrót do góry
tylkoTO

PostWysłany: Sob Paź 25, 2008 5:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

fajnie było to na jednej z imprez na takiej sali gdzie były drabinki na płaski dach a ze były to wakacje i ciepłe noce wiec skorzystaliśmy z okazji i było super najfajniejsze ze to świeże powietrze i ten dreszczyk ze ktoś może cię zobaczyć Twisted Evil Twisted Evil hehe super
ps. to fajny musiał byc ten pub Very Happy
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 12:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nam sie zdarzylo kochac sie na zapleczu sklepu, w ktorym pracowalam. Drzwi wejsciowe oczywiscie zakluczylismy, ale osobne wejscie mial moj szef (kluczy do tego wejscia nie posiadalam) i w kazdej chwili mogl wejsc. Chyba to w tym wszystkim bylo najlepsze Laughing
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 12:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nutke niebezpieczenstwa rozumiem ... ale jak mozna sie kochac w pralce?
Powrót do góry
malutka23

PostWysłany: Pon Paź 27, 2008 12:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W pralce? Laughing Chyba na pralce
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Sprawy łóżkowe Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2