FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
krystian
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 1:57 pm Temat postu: Dokuczanie zoladka - co to moze byc? |
|
|
Witam was.
Od tygodnia mam takie objawy jak by mi cos na zoladku siedzialo, mdlosci, stan podgoraczkowy, jestem oslabiony, a szczegolnie nogi ciezkie czuje i 2 dni mnie gardlo bolalo troche ale juz przeszlo. Ale glwonie mi dokucza zoladek i oslabienie. Szukalem w internecie co to moze byc i wiekszosc objawow pasowala do HIVa ... sie przejalem i zrobilem sobie test jest jest ujemny wiec ulzylo mi ... ale nadal mam te objawy. Co to moze byc?
Bylem u lekarza 2 dni temu i mowilem wszystko, przesluchal mnie i ponaciskal na zoladek i jelita ... i mowil, ze nie ma nic niepokojacego i kazal mi stosowac diete. Stosuje sa od 5 dni i caly czas mam te objawy. Co to moze byc kurcze?
Mam 20lat. Wczesniej nie mialem takich objawow. Nie mam biegunki ale stolec jest rzadki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anetka23 Gość
|
Wysłany: Sob Cze 10, 2006 3:37 pm Temat postu: |
|
|
Przyczyn moze byc wiele: wrzody, niestrawnosc, zapalenie jelit, zapalenie watroby, zapalenie blony sluzowej zoladka itp . Twoje objawy sa skape wiec mozliwe ze to tylko jakis przejsciowy stan zapalny, choc nie mozna wykluczyc jakies choroby. Zrob badania ogone moczu i morfologie z OB, no i najlepiej usg. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|