FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
exullt Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 12:59 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem jak wy dziewczyny, ale ja to już normalnie mam koszmary przez tego domestosa... Jak sobie wyobrażę co by się stało jakby ta dziewczyna na serio sobie tym płukała pochwe i jeszcze próbowała dotrzeć do jajników, to aż mnie skręca...
Skąd ludzie w ogóle biorą takie pomysły kretyńskie
PS. ja sobie tego świństwa na palec troszke przez przypadek wylałam ( miałam malutką otwartą rankę koło paznokcia) to myślałam ze umre, ropiało, bolało jak grom, piekło. Na ostrym wylądowałam z tym palcem... ahh... zabije mnie ten temat psychicznie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 1:40 pm Temat postu: |
|
|
No własnie ciekawe czy autorka okres dostała??? A swoją droga to ja nie rozumiem jak ona miała ten domestos aż do jajników wlać przecierz tak bez lekarza by chyba niedała rady a poza tym zanim by doszedł chociarz do końca pochwy to byś pewnie jej niemiała. To jest chore ty weź się dziewczyno zastanów co to za lamus z tego chłopaka. Wogóle jak on ma 16lat to ja niewiem jak może być tak głupi i miec tak durne pomysły. Ja rozumiem, że kazał by ci po postinor iść ale domestos? Dobrz, że kreta Ci tam niekazał wsypać. Żal mi takich ludzi... _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
exullt Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 1:53 pm Temat postu: |
|
|
Fizycznie może i ma 16 lat tej jej chłopak, ale psychicznie to co najwyżej 5...
Aż nie chce myśleć co ja bym zrobiła jakby kiedyś chłopak mojej córki podsunął jej taki pomysł...
Ale to jest też wina rodziców trochę.. Ja wiem że oni teraz myślą ze skoro jest internet to ich dzieci wszystko o seksie, antykoncepcji itp. wiedzą, ale powinni poruszyć taki temat ze swoimi pociechami. No chyba że sami nie wiedzą oco kaman to też się w dzisiejszych czasach zdarza... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Managuador
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Elu masz wlasny rozum? wez kup sobie tego domestosa albo idz do sklepu i zobacz co jest napisane na opakowaniu
Wiem ze to co mowisz moze byc prawda, bo juz z roznymi "idiotami" sie w zyciu spotkalam, ale kazdy ma swoj rozum. Jak chlopak ci powie skocz w przepasc to bedziesz pisac czy to dobre czy zle?
Ja nie chce ci nic mowic na temat sexu w wieku 14 lat ;/ nie wiem ile lat ma twoj chlopak jesli naprawde ma 16 lat to jak na taki wiek (to chyba 1 klasa liceum) jest g l u p i .
Nie wiem czy wiecie ze w polskim prawie jest taki przepis ze za odbywanie stosunkow plciowych z osoba ponizej 15 roku zycia nawet za jej zgoda grozi kara jak za zwykle przestepstwo.
Dlatego tez uwazam ze ten temat powinien byc zamkniety. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 2:11 pm Temat postu: |
|
|
mi tez sie wydaje ze to jest przestepstwo :/
przeciez to jeszcze DZIECKO o ile sie nie myle gimnazjalistka... ja wiem ze dzieci szybko dorastaja ale bez przesady. Moja siostrzenica jest niewiele mlodsza i kurcze nie wyobrazam sobie zeby miala chlopaka a co dopiero uprawiala z nim seks...
i rowniez jestem za zamknieciem tego tematu bo chyba wszystko zostalo juz napisane. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Sty 25, 2008 2:11 pm Temat postu: |
|
|
Właśnie calłkiem zapomiałam o tym ze niewolno odbywac stosunków z mniej niż 15lat. No a mi ogólnie wygląda to tak jak by ją ten luby zmuszał i nia manipulował w tym kierunku. Może nie całkiem bo ona powinna miec swoją głowe ale jak czytam to czasami odnosze takie wrażenie
---edit by Wind_Of_Hope---
Apeluje o zakonczenie debaty na temat tych bzdur... . Czas najwyzszy zamknac to... _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ela14
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2008 10:22 pm Temat postu: |
|
|
buuhahahah, ale mamy z was ubaw małolaty. siedzimy we 3 i czytamy te wasze posty. mamy ubaw po pachy.przez 30 lat swojego zycia tak sie nie usmialam jak z tego. malolaty doradzaja w temacie seksu, buuuhahahahha, nie moge,. nawet na swoim wieczorze panienskim tak sie nie ubawialama ten temat z domestosem to strzal w 10, buuhahaha..po porostu jak czytam posty typu "jak mozna domestosem myc pochwe",albo "urprawialem sesks z moja dziewczyna, troche spermy poczeklo po jej ponczochach, czy mogla zajsc w ciaze?-kamil 17" lub "polknelam jego sperme, czy moge zajsc w ciaze"...itd, to po prostu szczam ze smiechu..Malolaty,nie bierzcie sie za seks!!! lepiej bawcie sie lalakami i ogladajcie bajki na dobranoc. pozniej spotykam takie 17-stki na poczekalniu ginekologa z brzuchami, ktore sa zalamane ze sa w ciazy..czesto to byl ich pierwszy raz, chlopak doszedl po mimucie i ciaza, placz,tragednia....dzieki za dostarczenie zajebistej zabawy.rycze ze smiechu jak czytam wasze posty..pozdrawiam, mariolka 30.. napiszcie jeszcze pare takich postow typu "on mial na rencach sperme. poszedl do lazienki i sie umyl, ale po 20minutack wkladal mi paluszki w cipeczke, czy jestem w ciazy??" piszcie tego typu rzeczy, plisss, smiech to zdrowie..buuhahahhahahah
ps.... a najlepsza jest mała_mi, ktora ma 16 lat. pisze tak "ta dziewczyna nie ma rozumu ze chce przemyc pochwe domestosem,myslalam ze malolaty wiecej wiedza o antykoncpcji""" buuuhahha, tak pisze mala_mi ktora ma 16 lat i do tego okresjej sie spoznia,, buuuhahahha i ile ty masz lat dziewczynko, buuhahah. przeciez tojest lepsze niz wypowiedzi dody, kretynki, buuhahahhahahhah.. pozdrawiam
---edit by Wind_Of_Hope---
To nie miejsce na żarty. Smiejesz sie z własnej głupoty? po co wiec piszesz i oczekujesz odpowiedzi? Temat zamykam definitywnie ! ! ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|