Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
leoomaster
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie Kwi 28, 2013 10:08 pm Temat postu: domowy depilator laserowy |
|
|
Szukam osób, które korzystają albo słyszały coś o domowym depilatorze laserowym. Przymierzam się do kupna takiego depilatora----nie umieszczaj linków----bo mam straszne problemy z owłosieniem. Zawsze myślałam, że ten sprzęt jest cholernie drogi a tu prosze w miare przyzwoita cena btw. Polecacie jakieś opinie o nim ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 29, 2013 9:30 am Temat postu: |
|
|
Fajna sprawa, ale bardzo trzeba z nim uważać Trzeba sprawdzić najpierew go na swojej skórze, w jednym miejscu czy nie powoduje podrażnień, jeśli masz bardzo ciemną karnację bądź bardzo jasne włosy, musisz sięz kimś skonsultować i dowiedzieć się czy to będzie dla Ciebie bezpieczne, samo korzystanie z tego co wiem - nie jest takie straszne:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
dyskutant
|
Wysłany: Czw Maj 30, 2013 6:50 pm Temat postu: |
|
|
A nie obawiacie się trochę takich sprzętów? Moja dziewczyna jakiś czas temu przymierzała się do kupna, szukaliśmy trochę po forach, opinie są podzielone jednak... Ostatecznie skusiła się na depilację w salonie Yasumi w krk, przy matecznego otworzyli salon niedawno, promocje dobre były Pełno jest fajnych ofert w necie, grupony itd, a przynajmniej bezpiecznie i krzywdy nikt sobie nie zrobi...No i efekt długotrwały. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Juvital_pl
|
Wysłany: Pon Cze 17, 2013 6:56 pm Temat postu: |
|
|
Wg mnie nie ma czegoś takiego jak domowa depilacja laserem. Tzn może i są różnego rodzaju urządzenia,jednak nie oszukujmy się- nigdy nie zapewnią nam takiego efektu jak profesjonalny zabieg kosmetyczny w salonie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wojciechadam
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Czw Lip 25, 2013 11:22 am Temat postu: |
|
|
szukam dobry Link usuwam! -> przeczytaj REGULMIN dostałes ostrzezenie/nowicjuszka , który mogę stosować w domu. Byłam na konsultacji lekarskiej i babka powiedziała, że nie ma przeciwwskazań żebym stosowała taką formę usuwania włosów. Właśnie o tym chciałam napisać, że nawet jak idziecie do kosmetyczki to warto zapytać się jaki sprzęt używa i zasięgnąć porady lekarza, czy naszej skórze, czy nam samym nie zaszkodzi. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mariolka666 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Sie 01, 2013 2:05 pm Temat postu: ReeeReee |
|
|
Ja nie stosuję laserowej depilacji, za to znam bardzo dobry krem po którym efekt utrzymuje się około 2 miesięcy ! Wiecej dowiecie się na " link usunięty " ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Juvital_pl
|
Wysłany: Sro Wrz 18, 2013 7:37 pm Temat postu: |
|
|
Nie warto,dziewczyny naprawde to nie przyniesie efekty,do depilacji laserowej należy podejść profesjonalnie,pod okiem specjalistki. Wtedy faktycznie efekt będzie bardzo dobry,bez żadnych podrażnień. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
JoannaStybelska
|
Wysłany: Pią Lis 22, 2013 1:41 pm Temat postu: depilacja |
|
|
Witam, tak jak moja poprzedniczka jestem przeciwna depilacji laserowej a na pewno amatorskiej, lepiej kup sobie dobry zestaw do depilacji woskiem lub coś podobnego
---usuń link z podpisu--- |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Samantha
|
Wysłany: Sro Sty 08, 2014 9:34 pm Temat postu: |
|
|
Jakieś 3 lata temu wykupiłam sobie "profesjonalną" depilację nie w gabinecie kosmetycznym, lecz w prywatnej przychodni dermatologicznej (pachy i bikini). Zapłaciłam ok 1600zł. Wiadomo, że zabiegi trzeba powtarzać itp. Efekt był super przez ok rok czasu. Byłam bardzo zadowolona. Lecz z czasem ok 50% owłosienia powróciło.
Latem ubiegłego roku będąc w USA używałam kilkukrotnie depilatora TRIA BEAUTY. Rewelacja! Ubolewam, że nie kupiłam (teraz nowsze modele są droższe o ok 100$). Po 5 może 6 użyciach efekt utrzymywał się ok 7 miesięcy.
Teraz właśnie zastanawiam się jaki depilator kupić. I uważam, że depilacje wykupione w salonach są po prostu stratą pieniędzy. Nawet po przejściu całej kuracji trzeba raz w roku zrobi przynajmniej jeden zabieg (w moim przypadku ok 400zł). Ludzkie ciało jest tak skonstruowane, że włosy ZAWSZE będą odrastały. Mając urządzenie w domu można co jakiś czas zabieg powtórzyć. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mloda-mama
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2015 9:32 pm Temat postu: |
|
|
ogólnie depilacja laserowa u kosmetyczki to spory wydatek wiec zakup czegos takiego moze sie oplacac. Szczegolnie ze mogą być potrzebne poprawki. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|