FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marcu186
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 24, 2014 8:22 pm Temat postu: Drętwieje mi lewa dłoń i noga często piecze w klatce.... |
|
|
Witam,
Na samym początku witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Mam 23 lata i problem.
Od ok dwóch miesięcy najpierw zaczyna mi mrowić w lewej ręce i lewej nodze po pewnym czasie ręka i noga cieprmnie sztywnieje... Mam też przeszywający ból z pod łopatki(czuje punkt obok łopatki)do klatki piersiowej(górnej części)
Byłem u kręgologa(chyba się tak nazywa) na nastwaianiu i powiedział mi ze mam słabe dyski.. Ponad to ostatatnio od czasu do czasu czuje dziwne pieczenie w klatce piersiowej w okolicy serca czasami to aż pali.. Mieże ciśnienie od miesiąca i waha się od 130-165 na 80-91 ui puls od 90-100
Boję się i nie wiem co się ze mną dzieje proszę o porady bo nie wiem do jakiego lekaża się udać ...
z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi i poświęcenie czasu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2014 2:07 pm Temat postu: |
|
|
Może na początek to ogólnie udaj się do lekarza i wykonaj zestaw podstawowych badań a w tym morfologię krwi, co do drętwienia no to hm... wpisując w medyczne wyszukiwarki, jak np, u nas na biomedicalu, znajdziesz kilka potencjalnych chorób z tym, że czasem jest to spowodowane brakiem witamin i składników odżwyczych, postaraj się wprowazdić poranną i wieczorna gimnastykę, zmień dietę i jedz owoce, warzywa + może suplementy z witaminami, no i oczywiście badania, po tygodniu będziesz wiedzieć co naprawdę robić, przy okazji powiedz lekarzowi o swoim problemie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|