piratdrogowy
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 12, 2012 1:52 am Temat postu: Drętwienie lewej strony ciała, |
|
|
Witajcie
Od jakiegoś czasu prześladuje mnie drętwienie lewej części ciała.Bierze sie z nikąd np leżąc drętwieje mi jednocześnie lewa ręka noga i np język oraz lewa część twarzy.Jak by tego było mało mam problem ze wzrokiem(nie wiem bardzo jak to nazwać ale mam wrażenie że obraz mi się rozmazuje przed oczami,dodatkowo non stop w jednym miejscu boli mnie głowa po lewej stronie(jest to miejsce licząć od czubka głowy po lewej stronie).Zauważyłem że mam problem również z mową.Często przekręcam wyrazy,nie potrafie się wysłowić dobrze.Być może to jest śmieszne ale wszystkie te objawy towarzyszą mi od 3-4 miesięcy.Zapoczątkowała to jedna sytuacja,siedzą przed komputerem na jakieś 20 sekund straciłem wzrok(może nie tyle straciłem co obraz nagle całkowicie mi się rozmazał).Troche sie wystraszyłem myślałem że to z przemęczenia.Prosiłbym o jakąś pomoc,może ktoś miał lub ma podobne objawy, co to może być.Nie wiem czy to istotne ale np nie mam problemu z tym żeby zamknąć oczy i dotknąć np czubka nosa lub stanąć na jednej nodze z zamkniętymi oczami. |
|