Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Nie Paź 10, 2010 11:52 pm Temat postu: drętwienie nóg i ból w udach
witam,
Od pewnego czasu mam bardzo duży problem..strasznie bolą mnie nogi w udach, na początku bolało tylko trochę ale z każdym dniem ból sie nasila i jest nie do zniesienia, nawet kiedy siedzę to strasznie boli...w nocy jest to samo, ból jest taki straszny że mnie budzi:(czuję jakby mnie żyły paliły....mam dopiero 22 lata!mam 3 diagnozy co to jest: albo od kręgosłupa, albo jest to sprawa związana z krążeniem albo może zachwianie równowagi hormonalnej...jutro wybieram sie do lekarza alę wątpię zeby mi coś mądrego powiedział jak zwykle:(
Naprawdę się boję bo myśle już o najgorszych scenariuszach....pmocy....((
pozdrawiam
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Pon Paź 11, 2010 12:49 am Temat postu:
Przyjmujesz jakieś leki? Chorujesz na coś?Miałaś robione jakieś badania? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
lena88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 6:03 pm Temat postu:
Nie przyjmuje żadnych leków i nie choruje na nic. W ogóle nie chodzę do żadnego lekarza a ostatnie badania miałam robione może 4 lata temu...
Powrót do góry
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
Wysłany: Pią Paź 22, 2010 8:40 pm Temat postu:
lena88
no to marsz do lekarza! nie ma na co czekać. może to niewydolność żylna lub kłopoty z krążeniem.
idź. przebadaj się. nie zamartwiaj na zapas bo to Ci nie pomoże.
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Neurologia
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1