Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*Mateusz*
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 16, 2006 1:08 pm Temat postu: "Duszenie" |
|
|
Witam Wszystkich i bardzo prosze o pomoc w mojej sprawie!!
Od jakiegos czasu moją mame nękają ataki "duszenia się" i nie wiadomo czym sa spowodowane (domyslam sie, iz moze stres)!!
Odbywa sie to tak, ze ni z tad ni z owad zaczyna ja dusic w okolicach gardła, nie moze zlapac tchu nie musze nikomu tlumaczyc do czego to prowadzi !! Takie ataki trwaja naprawde roznie jesli chodzi o ich dlugosc! Najgrozniejszy byl pierwszy kiedy to juz naprawde... ehh prosze Was o pomoc jesli spotkaliscie sie z czyms takim!!
Moja mama była u lekarz, ktory powiedzial "trzeba dzwonic po pogotowie, takie przypadki bada sie kidy maja miejsce" -> dla mnie to jest jakas parodia co ten pseudo lekarz powiedział ma szczescie, ze nie bylem z mamą!!
Pozdrawiam i z góry dziekuje za kazda pomoc!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Cze 29, 2006 12:58 am Temat postu: |
|
|
niech pójdzie do normalnego lekarza a nie do jakiegos pajaca. ja mam takie napady ale w klatce piersiowej. boli jak cholera, oddychać nie można. ja z kolei się dowiedziałam że to może być na tle nerwowym. więc podejrzewam że u twojej mamy też bedzie jakaś nerwica. może neurolog? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
babsi
|
Wysłany: Czw Lip 06, 2006 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Rzeczywiście te ataki duszenia mogą się wiązać z nerwicą. Niedawno spotkałam się z podobnymi atakami duszenia, które wykluczyły nerwicę, astmę i choroby serca, a okazało się że duszenie jest reakcją alergiczną: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|