Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Libresse
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 7:29 pm Temat postu: |
|
|
W dobrych klinikach takie korekcje są możliwe. Moja koleżanka przeprowadzała zabieg w [rekalam]. Była bardzo zadowolona, co ważne - nie miała żadnych powikłań, bo słyszałam, że to też niestety się zdarza... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dakar
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2014 11:46 am Temat postu: |
|
|
Zupełnie zapomniałem o tym forum, sorry już piszę. Teraz widzę w high definition. Totalny szał! Dla kogoś, kto widział zamazany świat to wciąż jest niesamowite. Sam zabieg bardzo krótki, nawet nie wiem kiedy minął, nie czuć bólu. Pierwsze kilka dni to lekki dyskomfort, suchość oka, trzeba zakraplać. Potem tylko chodzi się na wizyty kontrole. Teraz już wszystko przeszło i tak jak bym dostał nowe oczy, naprawdę cud, cieszę się że technika tak poszła w górę, że da się naprawić wady wzroku. Ja Wam wszystkim polecam! To była dobra decyzja. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Patrycja45
|
Wysłany: Sob Wrz 20, 2014 4:29 pm Temat postu: odp |
|
|
Libresse napisał: | W dobrych klinikach takie korekcje są możliwe. Moja koleżanka przeprowadzała zabieg w Gdańsku na Chmielnej (Centrum Okulistyczne Nowy Wzrok). Była bardzo zadowolona, co ważne - nie miała żadnych powikłań, bo słyszałam, że to też niestety się zdarza... |
Wiesz, pewnie każda operacja jest obarczona jakimś ryzykiem, nawet wycięcie migdałków, no ale to samo życie. A swoją drogą dzięki za namiar na ta klinikę - my wprawdzie chcemy córce zoperować wzrok w sopockim Blikpolu, bo kilku znajomych już jest u nich "po" operacji i też zadowoleni, ale sobie jeszcze porównam ceny:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dakar
|
Wysłany: Pon Wrz 22, 2014 8:42 am Temat postu: |
|
|
Dokładnie, zawsze coś się może stać, choć nie można tak zakładać, trzeba myśleć pozytywne. Ja jak byłem w okolaserze to rozmawiając z innymi pacjentami nie słyszałem żebym narzekali. Ale może jeden na tysiąc się znajdzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kwiatkowska
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pią Gru 12, 2014 2:28 am Temat postu: |
|
|
Ja przygotowuję się do korekcji laserowej. Byłam już na jednej konsultacji. Musze jeszcze wykonać kilka badań. Okulistyka tak się rozwinęła, że tylko się cieszyć. Szkoda tylko, że nie można mieć takiego zabiegu na NFZ. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|