FAQ
Szukaj
Użytkownicy
Grupy
Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
|
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agatabe
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 10:57 pm Temat postu: Duży brzuch, brak apetytu :( |
|
|
Mój problem pojawił się w październiku. NAGLE z mojego średniego brzucha, zrobiła się wielka nadęta ciążowa piłeczka... Zaczęłam mieć problemy jelitowe, gazy, odbijanie itd. Ważyłam wtedy 48 kg przy wzroście 155 (mam 17 lat).
Byłam u wielu lekarzy (również u ginekologów), przeszłam badania, jednak nikt nic nie wykrył, kazali mi brać espumisan i ograniczyć węglowodany. Jako, że jestem osobą upartą, a mój brzuch zaczęli zauważać znajomi, wyśmiewać się itd zaczęłam stosować ostrą dietę, biegać, pić herbatki dietetyczne. Teraz zupełnie straciłam apetyt. Dziś ważę 43 kg, a mój brzuch jest nadal tragiczny... straciłam kobiece kształty, tłuszcz "przelał się" na brzuch i jest jeszcze większy
Moje posiłki ograniczają się do dwóch niesytych dziennie, wody i jednej słabej kawy. Wstydzę się wychodzić z domu... Nie wiem co robić, tracę nadzieję, chudnę i nie mogę jeść... pomocy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 8:49 am Temat postu: |
|
|
teraz warto odwiedzic lekarzy..
i odpusccie pisanie ocudownych sposobach herbatkach otd |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lidia81
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Pią Lut 06, 2009 5:45 pm Temat postu: |
|
|
Koniecznie idz do lekarza.Ja miałam podobny problem -wyglądałam jak w 5 miesiącu ciąży .Zrobiłam wszystkie możliwe badania i nic tam nie było.Stwierdzili,że mam zespól jelita wrażliwego.Zmieniłam troszku styl życia ,mniej tłustego,kawy,alkoholu ,więcej ruchu, mniej stresu,(z tym to było ciężko -tego nie da się tak łatwo uniknąć).I muszę powiedzieć,że moje dolegliwości zaczęły powoli zanikać. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|