Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
julka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 3:34 pm Temat postu: Dwie różne źrenice |
|
|
hej ) co oznaczają dwie inne źrenice ? w jednym oku jest wieksza od tej w drugim. co to oznacza u kobiety mającej ok 40 lat ? prosze szybką odpowiedz :*
Prosze nadawac tytuly bardziej sugerujace problem
Mala_mi |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 01, 2007 7:42 pm Temat postu: |
|
|
dwie zrenice o roznej wielkosci moga oznaczac wiele rzeczy,czesto wynika to poprostu z takiej urody,czasami z natezenia swiatla (wtedy moga reagowac inaczej)zdaza sie tez ze wynika to z uszkodzenia centalnego ukladu nerwowego , nacisku na jedna z polkol mozgu.W wiekszosci przypadkow jest to uroda posiadacza oczek,jesli niepokoji Cie to mozesz udac sie do lekarza nie jestem pewna czy taka sprawa powinien zajac sie okulista czy neurolog.Pozdrawiam Iga |
|
Powrót do góry |
|
|
|
julka
|
Wysłany: Sro Maj 02, 2007 2:20 pm Temat postu: |
|
|
no i wlasnie problem tkwi w tym ze na te dwie inne zrenice zwrocil uwage lekarz i powiedzial ze u kobiety w tym wieku to o czyms swiadczy...i nie chcial nic wiecej powiedziec... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mama Julki Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 9:48 am Temat postu: |
|
|
no to jezeli zauwazyl to lekarz i mialby jakies podejrzenia to napewno poradzilby konsultacje ze specjalista jesli tego nie uczynil a powiedzial tylko ze u kobiety w tym wieku to o o czyms swiadczy to nie mam pojecia o co moze chodzic,nie mam pojecia co to za lekarz,bo ja mysle ze powinien dac skierowanie do neurologa i ew.poradzic wizyte u okulisty,nic nie rozumiem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Maj 03, 2007 2:21 pm Temat postu: |
|
|
a pytałyście tego dziwnego lekarza, o czym może to swiadczyć? jakos sobie nie potrafie wyobrazic tego, że się pytam specjalisty, a on mówi, że nie powie :/ powinien chociaż poradzic do jakiego lekarza się z tym udać i czy w ogóle jest taka konieczność... dziwne. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|