Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

dziwna rzecz na jądach ...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Michał
Gość

PostWysłany: Czw Sty 05, 2006 2:22 am    Temat postu: dziwna rzecz na jądach ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc ...mam problem...na jadrach mam dziwe (tak jakby syfy) ale nie da sie ich wycisnac . sa całe białe i mam takich w różnych miejscach na mosznie .... wydaje mi sie (mozliwe ze tak nie jest) ze mam je od dawna ale jakos ostatnio zaczołem bardziej na to zacac uwage....czesto tez sfedzi mnie tamten obszar ciał ...prosze powiedzccie bo szczerze sie strasnie boje ! Crying or Very sad
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Czw Sty 05, 2006 2:34 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze dodam z yśle osobice e to oze poprstu cebulki włosów Crying or Very sad
Powrót do góry
Paweł
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sty 05, 2006 7:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Faktycznie cebólki włosów są po lekko naciągnięciu włosa białe Wink, musisz sie przyjżeć dokladnie i na spokojnie.

A co do swędzienia mogą być to same wlosy np. przy dojżewaniu i zmianie fazy rośnięcia włosów łonowych gdy są juz miejwiecej odpowiedniej długości zaczynają sie kręcić i sztywnieć, nie są już tak elastyczne dlatego odczówa sie swędzenie. Jesli jednak okres dojżewania masz już za sobą może być to jakiś problem skórny który daje takie objawy. W tedy warto był by sie skonsultować z dermatologiem, badz wenerologiem.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dolegliwości intymne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1