Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Abaddon
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 9:03 pm Temat postu: dziwna wysypna ciele |
|
|
Witam.
22lata, facet zdrowy jak koń
no nie do końca zdrowy...
pół roku temu na bicepsie od wew strony wyskoczyły mi 3 kropki. nie swędziały i nie bolały po prostu sobie były.
od początku Kwietnia się zaczął istny sajgon... otóż: wyskoczyło mi kilka kropek na lewej dłoni między palami. swędziały strasznie. potem przeszło na dłoń, itp... teraz mam je na całym brzuchu, ramionach i zaczynają się pojawiać na udach i żołędziu. swędzą tylko te na udach i ciele. dodatkowo te sprzed pół roku temu najgorzej. na penisie kilka czerwonych troche innych niż te na ciele. te na ciele sa tak jakby w skupiskach ale jednak wszędzie. swędzą najbardziej po kąpieli i w nocy. te na penisie wogólę nie swędzą tak jakby ich nie było. wiem że pewnie powiecie że to kiła lub coś ale ostatni "niebezpieczny kontakt seksualny" miałem rok temu a od tamtego czasu prawie zero. dopiero od lutego regularnie ze swoją partnerką sypiam. ona miała badania krwi i nic nie wyszło z takich rzeczy. myślałem że to może być świerzb ale świerzb nie występuje na penisie.
ktoś coś podpowie mi??? czekam pilnie na wiadomość |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Pasta
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 31 podziękowań w 31 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 25, 2013 4:30 pm Temat postu: |
|
|
Być może to jest jakaś choroba skórna typu Egzema, ona ma bardzo podobne objawy albo jakaś zaraźliwa.
Leć do dermatologa i to szybko! czemu jeszcze tego nie zrobiłeś? I wstrzymaj kontakty seksualne.
To może jakaś alergia? Nieleczona mogła się rozwinąć... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kaliksa
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 25, 2013 5:01 pm Temat postu: |
|
|
A nie zmieniałeś proszków, płynów, mydła lub perfum? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
PrettyWoman
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 25, 2013 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Ewentualnie, może gdy zaczęło swędzieć Cię między palcami, rozdrapywałeś to i roznosiłeś po ciele? W dodatku gdy ręce były brudne, to jeszcze bardziej mogło się to przenieść.
Może, właśnie jesteś też uczulony na jakiś kosmetyk, jak pisze kaliksa...? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|