Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Dziwne =/

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
g3soX

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 23, 2006 5:05 pm    Temat postu: Dziwne =/ Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jakiś tydzień temu był upał. Wyszłem wynosić śmieci w bluzie i niesamowicie sie przegrzałem. Wieczorem lała mi sie krew z nosa. Całą noc. Gdy rano wstałem bolała mnie z tyłu głowa, bardzo. Na następny dzień też. W środe jak sie obudziłem to kręciło mi sie w głowie i dzwoniło w uszach (a dzwoni mi już 5 lat tyle, że teraz znacznie bardziej). Takie objawy mam do dziś. W dodatku czasem widze ostrzej czasem słabiej i widze białe kropki. Mam wysokie ciśnienie 150na90 a mam 16 lat. :/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Netka

PostWysłany: Pią Cze 23, 2006 8:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Powinnaś udać się do lekarza,który zastosuje odpowiednie leczenie.Objawy,które opisujesz mogą być spowodowane wysokim ciśnieniem.Lekarz może przepisać Ci skuteczne tabletki na jego obniżenie.Pozdrawiam Very Happy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pią Cze 23, 2006 10:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

granica cisnienia to 140:90, ale nie tez w tym wieku, bez przesady. Idz czym predzej do lekarza, bo to od tego cię boli z tyłu głowa i leci krew z nosa. Ciesz sie, ze pękają naczynia w nosie, a nie w głowie.
Powrót do góry
g3soX

PostWysłany: Sro Cze 28, 2006 6:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mój stan sie pogarsza. Byłem w szpitalu 5 dni. Jak podejżewacie choruje na nadciśnienie tętnicze. W uszach dzowni mi już nieznośnie. W najbliższych dniach jade do szpitala w Rzeszowie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Lekarz rodzinny Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1