Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
g3soX
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 5:05 pm Temat postu: Dziwne =/ |
|
|
Jakiś tydzień temu był upał. Wyszłem wynosić śmieci w bluzie i niesamowicie sie przegrzałem. Wieczorem lała mi sie krew z nosa. Całą noc. Gdy rano wstałem bolała mnie z tyłu głowa, bardzo. Na następny dzień też. W środe jak sie obudziłem to kręciło mi sie w głowie i dzwoniło w uszach (a dzwoni mi już 5 lat tyle, że teraz znacznie bardziej). Takie objawy mam do dziś. W dodatku czasem widze ostrzej czasem słabiej i widze białe kropki. Mam wysokie ciśnienie 150na90 a mam 16 lat. :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Netka
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 8:38 pm Temat postu: |
|
|
Powinnaś udać się do lekarza,który zastosuje odpowiednie leczenie.Objawy,które opisujesz mogą być spowodowane wysokim ciśnieniem.Lekarz może przepisać Ci skuteczne tabletki na jego obniżenie.Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią Cze 23, 2006 10:51 pm Temat postu: |
|
|
granica cisnienia to 140:90, ale nie tez w tym wieku, bez przesady. Idz czym predzej do lekarza, bo to od tego cię boli z tyłu głowa i leci krew z nosa. Ciesz sie, ze pękają naczynia w nosie, a nie w głowie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
g3soX
|
Wysłany: Sro Cze 28, 2006 6:34 pm Temat postu: |
|
|
Mój stan sie pogarsza. Byłem w szpitalu 5 dni. Jak podejżewacie choruje na nadciśnienie tętnicze. W uszach dzowni mi już nieznośnie. W najbliższych dniach jade do szpitala w Rzeszowie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|