Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 1:29 pm Temat postu: Dziwne krostki na penisie. Proszę o pomoc
Witam. Od pewnego czasu mam dziwne krostki na penisie. Najczęściej w obrębie żołędzia. Nie wiem czym to może być spowodowane bo dbam o higienę i moja żona też;( Byłem u lekarza 2 razy dał jakąś maść lecz nie pomogła;/ Daję zdjęcie i proszę o ocenę co robić.
Bardzo źle się z tym czuję
Powrót do góry
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
Wysłany: Nie Cze 09, 2013 8:04 pm Temat postu:
Nie dodałes zdjęcia. Mógłbys opisać zmiany? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą.
Powrót do góry
dangerman
Wysłany: Wto Cze 11, 2013 9:30 pm Temat postu:
Zdjęcie dodałem ale usuneli mi z portalu...hmm mam takie dziwne białe kropki na główce. Najczęściej po stosunku... I taki dziwny zapach to ma. Jest białe i takie "serkowate"... higiena 100% dobra. Nie używam na nim płynów do kąpieli tylko mydło i płyny do higieny intymnej...
Powrót do góry
dangerman
Wysłany: Czw Cze 13, 2013 7:27 pm Temat postu:
Gdzie mogę dać zdjęcie?? Aby nie usuneli??
Powrót do góry
Forum medyczne
-> Dolegliwości intymne
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1