Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Misiek
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 4:22 pm Temat postu: dziwne krwawienie! |
|
|
Witam
Moja dziewczyna dostała nagle krwawienia po 2 tygodniach cyklu (normalnie ma 30-32 dni cykl), najgorsze jest to, że ona już ma 2 tygodnie to krwawienie, mówi że wygląda na miesiączkę (bo "te" rzeczy też były). Kochaliśmy się bez zabezpieczenia 4 dnia cyklu (jeszcze miała delikatne krwawienie), nie było wytrysku w środku!
Do ginekologa pójdzie lada dzień, mówi że nic ją nie boli, czy to możliwe aby była w ciąży?
pomocy bo odchodzę od zmysłów, dodam że już ponad 2 lata współzyjemy, nigdy się coś takiego nie zdarzyło,
acha, krwawienie ma kolor brunatny
moja pani nie bierze tabletek
jakieś pomysły?
---- edited by yalissea----
Proszę korzystać z funkcji "ZMIEŃ". |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 5:32 pm Temat postu: |
|
|
Niee, cykl ma długi, więc współżycie 4 dnia nie mogłoby przynieść nieoczekiwanych skutków.
Sądzę, że to prędzej jakaś z chorób kobiecych.
Dobrze, że pójdzie do ginekologa. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Misiek
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 5:35 pm Temat postu: |
|
|
no to dobrze i źle ;/
martwię się, miesiąc temu zaczęła pracować i to codziennie po 9 godzin, może to przez zmianę trybu życia..
nie mam pojęcia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 9:38 pm Temat postu: |
|
|
podczas okresu mozna zajsc w ciaze ale tylko pod warunkiem ze ma bardzo krotki cykl 20paro dniowy a nawet i mniej. Kochaliscie sie 4tego dnia,wiec domyslam sie ze jeszcze okres byl. Takze nie ma co sie przejmowac tym bardziej, ze nie nastapil wytrysk wewnatrz
Ps- nie sugeruj sie ta metoda,bywa zawodna sama tez ja stosuje i jak narazie "odpukac" nic nie przytrafilo sie pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Misiek
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 11:00 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | podczas okresu mozna zajsc w ciaze ale tylko pod warunkiem ze ma bardzo krotki cykl 20paro dniowy a nawet i mniej. Kochaliscie sie 4tego dnia,wiec domyslam sie ze jeszcze okres byl. Takze nie ma co sie przejmowac tym bardziej, ze nie nastapil wytrysk wewnatrz
Ps- nie sugeruj sie ta metoda,bywa zawodna sama tez ja stosuje i jak narazie "odpukac" nic nie przytrafilo sie pzdr. |
tak, wiem że wszystko jest możliwe...
ale od 2 lat jakoś ma regularne cykle, a odnośnie problemu. Czytałem że seks w trakcie miesiączki może właśnie doprowadzić do jakiejś infekcji/stanu zapalnego, prawda to?
boję się strasznie o moją myszkę, oby to nic poważnego...
jutro idzie do ginekologa (pierwszy raz w ogóle! nic nie dba o zdrowie, lekarzy omija jak ognia;/)
poza tym najwyższy czas na tabsy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 11:55 am Temat postu: |
|
|
jasne ze moze byc infekcja jesli juz chcecie wspolzyc to stosujcie gumki. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Misiek
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 12:12 pm Temat postu: |
|
|
głupota - domena młodości
ale dobrze że pójdzie w końcu do tego ginekologa, kobieta prawie 20 lat żeby nie była nigdy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 2:54 pm Temat postu: |
|
|
no nie kazda ma odwage sie przełamac.. ginekolog to nic miłego ale wiem z doswiadczenia ze nie taki diabeł straszny...
Przyjamniej bedzie wiedziala czy nie ma infekcji..aha moze rowniez zrobic Cytologie- jest to badanie ktore pozwala wykryc a nawet wyleczyc raka szyjki macicy.Nic boli i bardzo szybko jest wykonywane. Mozesz powiedziec dziewczynie o tym predzej czy pozniej bedzie musiala sie wybrac
pzdr. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Misiek
|
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 9:06 pm Temat postu: |
|
|
jutro idzie, a przynajmniej tak mówi...
dziękuję bardzo za odpowiedzi, napiszę jak już będę coś wiedział
EDIT
już wszystko ok, była u ginekologa, nie wykrył nic niepokojącego, od miesiączki ma zacząć brać tabletki
pozdrawiam i dzięki za pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Misiek
|
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 3:17 pm Temat postu: |
|
|
krwawienie ustało
ale moja dziewczyna wyskoczyła nagle z pomysłem, że poza tabletkami i tak będziemy używać gumek, ponieważ: "tabletki działają tak, że pozwalają na zapłodnienie komórki jajowej tylko jakoś ten proces jest potem blokowany, a to już są dzieci!!!"
większej bzdury nie słyszałem, tylko się wkurzyłem. Po co w ogóle brać tabletki? Przecież to nie cukierki, w dodatku drogie - novynette
PS
Sorki za dublowanie postów, ale inaczej nie zobaczycie zmian |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|