Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

dziwny ginekolog?...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewucha

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 11, 2007 8:58 pm    Temat postu: dziwny ginekolog?... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc. Mam takie małe pytanko! Czy któraś z Pań używa może tabletek o nazwie Yasmin? ... Ja byłam u ginekooga pierwszy raz i wlasnie takie tabletki mi przepisal. Pytalam sie znajomych i wszyscy mowia, ze przed przepisaniem tabletek trzeba zrobic badanie krwi, ginekolog powinien zapytac o wagę, wzrost... mnie o nic takiego nie pytał... Powiedział tylko ze to najnowocześniejsze tabletki antykoncepcyjne... Czy powinnam iść do innego ginekologa, czy wszystko jest ok...? Prosze ślicznie o odpowiedź! z góry dziękuję
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
agusia39

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Sty 11, 2007 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

lekarz powinien przeprowadzic wywiad z toba aby odpowiednio dobrać tabletki - źle dobrane moga ci przynieść więcej złego niż dobrego.

głownie powinien pytać kiedy rozpoczełaś miesiączkować,ile trwa okres itp.
jakie choroby przechodziłaś poważniejsze,czy masz jakieś uczulenia itd.

na twoim miejscu wybrała bym sie do innego lekarza - który podejdzie profesionalnie do swojego zawodu
Powrót do góry
Aga xs
Przyjaciel forum

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sty 12, 2007 12:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

zgadzam sie z poprzedniczka
a co do tabletek yasmin to ja je zazywam juz ponad rok,uwazam je za rewelacyjne,zadnych skutkow uboczych jak przy niektorych.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1