Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
fasolka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 9 podziękowań w 9 postach
|
Wysłany: Nie Maj 09, 2010 11:36 pm Temat postu: dziwny nieprzyjemny zapach moczu |
|
|
hej, od rana moj mocz jest mocno intensywnego zapachu. Jest mdlący, taki nie jak mocz, ale taki dziwny, niby sztuczny.
Jest jasny. Nie chodzę często siku. Raczej mnie nie szczypie jak sikam, ale nie koncentrowałam się nad tym, ale chyba mnie nic nie piecze.
Wczoraj wieczorem wypiłam w sumie 2 kieliszki żubrówki, ale w postaci drinków z sokiem jabłkowym. Pozniej pilam tylko colę i soki. Moj chlopak pil zubrowke z kieliszkow, pozniej zwykla wodke pil i pytalam sie go i jego mocz nie zmienil zapachu, przynajmniej nie zauwazyl, nie wąchał.
teraz pytania:
1) o czym moze swiadczyc ten nieprzyjemny zapach?
2) czy po tej zubrówce moze mi tak smierdziec mocz?
3) czy to moze byc niedajboze objaw ciazy? tfu tfu _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 11:47 am Temat postu: |
|
|
fasolka
Zakażenia układu moczowego _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 11:50 am Temat postu: |
|
|
mimo że nie odczuwam pieczenia? i że mocz ma jasny kolor?
a co jesli dzisiaj nie bedzie tego zapachu - mam mimo to isc do lekarza? _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 12:19 pm Temat postu: |
|
|
fasolka
W pierwszym przypadku tak,jeśli objaw zapachowy się nie zmieni,to wiadomo.Jednak może to być chwilowe zakażenie i organizm sobie z tym sam poradzi. _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
fasolka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Maj 10, 2010 12:28 pm Temat postu: |
|
|
kolezanka mi mowila zebym sie nie martwila bo ona tez po alkoholu ma taki zapach moczu.
Kto wie, ja nie pamietam kiedy ostatnio pilam wodke (tym bardziej żubrówkę, a nóz moze to od tego)
ale dzisiaj chyba nie ma juz tego zapachu, na wszelki wypadek witaminka C i herbatka z zurawiny : D _________________ Serce kobiety jest na kształt róży, którą każdy kochanek po listku odkrywa, tak, że dla męża tylko cierń pozostaje... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 9:22 am Temat postu: |
|
|
pij duzo wody z cytryną, nie wstrzymuj moczu i dokup sobie może jeszcze prouro. to powinno w takim lekkim, wstępnym zapaleniu pomóc _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krychaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 12:30 am Temat postu: |
|
|
Prouro jest faktycznie dobre na wszelkie problemy moczowe. a z tego, co wiem, to brzydki i intensywny zapach moczu świadczy o bakteriach w układzie moczowym. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|