Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
andersp
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 1:08 pm Temat postu: Dziwny problem z brzuchem,pomocy |
|
|
Witam.Od długiego czasu mam problem z brzuchem.wiec tak czuje jakbym miał jakieś zalegające gazy w brzuchu zaladku,gdy się położę na bok czuje jak cos sie przelewa i burczy,czuje jakby ucisk na zaladek jak siedzę i stoję,a jak leze to juz nizej na brzuch mam ten ucisk.To tyle objawów więcej nie mam.Co to może być?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
metis
Wysłał podziekowań: 7 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 1:10 pm Temat postu: |
|
|
Proponuje no-spe powinno pomóc mnie pomaga |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 3:44 pm Temat postu: |
|
|
andersp Objawy wskazują na problemy gastryczne.Wskazane jest zmienić dietę na lekkostrawną,bez używek,bez smażonego i tłustego.Dużo pić minimum 2l(ale nie gazowane)Czy występują inne objawy jak na stolec (zatwardzenie czy rozwolnienie)Na wzdęcia(To co opisujesz to są wzdęcia)można zastosować Espumisan(4-6 kapsułek)W zależności od odpowiedzi powiem co dalej. _________________ Nie udzielam już porad na tym forum. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
andersp
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 7:04 pm Temat postu: |
|
|
brak innych objawów,wlasnie stosuje taka diete ale na mase miesniowa,te posilki sa lekkostrawne 5x dziennie,z tym ze rano 3 jajka na twardo + platki owsiane,jak sobie masuje brzuch to normalnie sie przelewa burczy jak h... ;s |
|
Powrót do góry |
|
|
|
carboczar
Wysłał podziekowań: 3 Otrzymał 193 podziękowań w 189 postach
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 7:27 pm Temat postu: |
|
|
andersp Białko tak ale nie żółtka które są zaliczane do ciężko strawnych a już 3 dziennie.Proszę również spożywać błonnik(Colon C)dla poprawienia motoryki jelit. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|